Setari Cookie-uri

Horoscop 2022: Darul anului oferit de astre pentru fiecare zodie în parte

Cu planuri mari sau mici, cu dorințe diverse și speranțe intense, anul 2022 ne va surprinde în mod benefic pe fiecare dintre noi. Legile karmice își trimit forțele, Universul își revarsă sacul cu daruri, iar astrele vor avea grijă ca fiecare dintre noi să termine acest an cu o lecție bine învățată. Iată care sunt darurile anului pentru fiecare zodie în parte.

Berbec: darul comunicării

Berbecii sunt conducători, lideri prin definiție, însă experiența îi învață că nu este totul să știi ce au ceilalți de făcut, ci este important să le recunoști meritele, să le arăți aprecierea și respectul, să îi motivezi, să poți să fii atât de norocos încât să strângi în jurul tău oameni în care îți poți pune încrederea.

Și acesta este darul anului 2022 pentru nativii Berbec: puterea de a comunica eficient, făcând din cuvinte motorul motivației, bandajul alinării, cheia curajului, săgețile iubirii.

Taur: darul acțiunii

Nativii Taur s-au confruntat în ultimii ani cu tot felul de probleme, în special sociale și financiare. Anul acesta vor învăța că nu contează ce muncești, important este să găsești orice soluție onorabilă și justă atunci când te confrunți cu un obstacol, chiar dacă această alegere te scoate din confort și îți împinge valorile în alte direcții.

Citește și:

Darul anului 2022 pentru nativii Taur este acțiunea: trebuie să acționeze pe orice cale vor avea puterea pentru a depăși criza în care se află. Și vor reuși!

horoscop 2022 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Gemeni: darul intuiției

Știm că nativii Gemeni sunt cunoscuți ca fiind guvernați de un spirit al dualității, al contrastelor, o contopire între yin și yang, fiind mereu puși în fața situației de a alege: calea cea bună, calea plăcerii, calea dreptății și așa mai departe. Mereu o parte din ei va tinde către polul opus, accentuând contrastul caracteristic zodiei.

Darul anului 2022 pentru Gemeni va fi intuiția: pur și simplu vor simți ce alegere să facă, unde trebuie să meargă, ce trebuie să spună, ce să accepte și ce nu. Lăsăți intuiția să va ghideze.

Rac: darul iubirii

Nativii Rac sunt familiști, iubesc intens, dar matur totodată, sunt romantici, dar și practici. Dacă în ultimii ani au tot lucrat la relația lor sau pur și simplu la planul amoros, au încercat poate să întâlnească sufletul pereche, ei bine 2022 le va aduce noroc în dragsote.

Citește și:

Darul anului 2022 pentru nativii Rac este iubirea: vor rezolva problemele prin prisma dragostei de sine, a semenilor sau prin iubirea pasională pe care o resimt pentru partenerul de viață. Cei singuri pot trăi în 2022 o poveste de dragoste răvășitoare, ce îi va ajuta să se redescopere, să evolueze spiritual, să se bucure mai mult de viață.

Leu: darul curajului

Nativii Leu vor avea curajul de a face schimbările necesare ca viața lor să fie mai bună, mai frumoasă, mai ușoară și mai... spectaculoasă.

Darul lui 2022 pentru nativii Leu este curajul: de a spune ce simt, de a-și urmă visurile, de a înlătura crengile uscate din viața lor.

Fecioară: darul splendorii

Fecioarele muncesc mult pentru a obține ceea ce își doresc, pentru a avea confortul necesar în viață, pentru a susține persoanele pe care le iubesc. Dar anul acesta succesul va veni mult mai ușor, căci reușesc să strălucească în tot ceea ce fac, dar și ca prezență. Primesc șarm, au o atitudine puternică și pozitivă, devin persoane foarte hotărâte și reușesc să se afirme.

Citește și:

Darul lui 2022 pentru Fecioare este splendoarea: pe unde trec vor face o impresie bună, iar în urmă lor rămâne uimirea și admirația.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc