Setari Cookie-uri

Horoscop 2022: Darul anului oferit de astre pentru fiecare zodie în parte

Cu planuri mari sau mici, cu dorințe diverse și speranțe intense, anul 2022 ne va surprinde în mod benefic pe fiecare dintre noi. Legile karmice își trimit forțele, Universul își revarsă sacul cu daruri, iar astrele vor avea grijă ca fiecare dintre noi să termine acest an cu o lecție bine învățată. Iată care sunt darurile anului pentru fiecare zodie în parte.

Balanță: darul creației

Mulți nativi Balanță vor simți că este timpul unor noi începuturi, numai că orice schimbare presupune ieșirea din confort, forțarea limitelor, căpătarea unui bun management al stresului.

Darul lui 2022 pentru nativii Balanță este creația: creativitatea lor va fi uimitoare, reușind să găsească rapid cele mai bune soluții nu doar pentru a ieși din încurcături, ci și pentru a evolua și a-și croi cel mai rapid drum către succesul la care speră în inima lor.

Scorpion: darul prieteniei

Nativii Scorpion pot fi uneori poate prea puțin atenți la cei din jur, concentrați pe propria persoană. Alteori pot fi prea afundați în muncă pentru a sesiza nevoile celor dragi. Însă în 2022 vor învăța să fie mai deschiși la comunicarea cu ceilalți, la semnalele nonverbale ale acestora, la rezolvarea problemelor pe care le au cu cei din jur.

Citește și:

Darul anului 2022 pentru nativii Scorpion este prietenia: vor găsi în prieteni tot ceea ce vor avea nevoie atunci când își simt sufletul apăsat de suferințe, de singurătate, de neînțelegeri.

horoscop 2022 darul anului pentru fiecare zodie Foto: Anton27/ shutterstock.com

Săgetător: darul familiei

Deși nativii Săgetător sunt familiști, totuși în ultimii ani au avut anumite nevoi fie de la partenerul de viață, fie de la familie în general. Poate și-au dorit să fie mai apropiați de unii membrii sau să locuiască împreună cu partenerul de viață în tr-o casă separată ori pur și simplu poate au vrut doar să poarte o responsabilitate mai mică pe umerii lor încărcați.

Darul anului 2022 pentru nativii Săgetător este familia: vor reuși să își împlinească acele nevoi mai vechi legate de cei dragi și să își construiască propriul confort când vine vorba despre viața de familie.

Citește și:

Capricorn: darul succesului

Nativii Capricorn sunt cunoscuți ca fiind firi muncitoare, creative și puternice, hotărâte și determinate.

Darul anului 2022 pentru nativii Capricorn este succesul: vor reuși să ajungă acolo unde își doresc cu ardoare, vor obține toat rezultatele pe care le doresc, vor savura în sfârșit gustul reușitei.

Vărsător: darul schimbării

Nativii Vărsător pot fi oricum, numai la fel ca ceilalți nu. Indiferent cât de banală pare viața lor, o notă de unicitate îi amprentează în tot ceea ce fac. În 2022 vor reuși în sfârșit să realizeze acele schimbări pe care le doreau de ani de zile. De fapt, este posibil să fi început deja acest drum încă din 2021, dar acum parcă se adaptează mult mai bine, fac alegerile cu mai multă putere, hotărâre.

Citește și:

Darul anului 2022 pentru nativii Vărsător este așadar puterea de a schimba: atât viață lor, cât și a celor din jurul lor. Pot deveni exemplu pentru ceilalți, dacă nu erau deja și vor găsi căile pentru a face acele schimbări mari din viața lor pe care le doreau de multă vreme.

Pești: darul evoluției

Nativii Pești nu stau niciodată degeaba, chiar dacă uneori ni se pare că bat pasul pe loc. Ei evoluează în salturi, iar 2022 este anul unui astfel de salt.

Darul anului 2022 pentru nativii Pești este evoluția: nativii vor face pași importanți într-o anumită direcție din viața lor, unde tot taonau de ceva vreme.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc