Setari Cookie-uri

Zodiile Opuse: Care sunt relațiile IMPOSIBILE ale zodiacului

Există în zodiac o serie de relații greu de stabilit, dar din care, totodată, am putea avea multe de învățat. De ce? Pentru că aceste relații aparțin zodiilor opuse din harta astrologică, zodii care se află pe aceeași axă complementară, care se disting prin diferențe mari, dar totodată s-ar putea completa. Descoperiți care sunt cele mai dificile relații ale zodiacului.

Ce înseamnă zodii opuse?

Ați văzut vreodată cum arată o hartă natală, o schemă astrologică? O putem numi roată, căci zodiile sunt așezate pe cerc. Dacă unim zodiile între ele prin linii care străbat centrul acestei roți, vom obține 6 perechi de zodii, fiecare în opoziție cu cealaltă. Acestea sunt zodiile opuse, ambele unite prin aceeași axă complementară, ambele caracterizate de aceleași principii, însă cumva opuse: ce are unul bine exprimat, celălalt poate avea slab exprimat.

Așadar, în zodiile opuse găsim soluțiile pentru a ne crește puterea acolo unde suntem slabi, ne completăm cu acestea precum yin și yang, însă, ca două substanțe care nu se pot contopi, ca apa și uleiul, ar putea fi aproape imposibil să ne contopim viețile.

Vă invităm să descoperiți relațiile dintre zodiile opuse, care sunt punctele forte și slabe ale acestora.

Citește și:

Zodii opuse: Berbec și Balanță

Berbecul este direct, impusiv, extrovertit, dornic să acționeze și să iasă în evidență, dar totodată egocentrist și foarte atent la propriul confort.

În sens opus, Balanțele sunt blânde și empatice, caută mereu să transmită un mesaj încercând să îl protejeze pe celălalt, au nevoie de pace și liniște, nu sunt extrovertite și nici atât de hotărâte precum Berbecii.

O relație între cei doi este foarte imprevizibilă, scoțând în evidență toate slăbiciunile fiecăruia și punând la încercare capacitatea de adaptare a partenerilor.

Doar acei nativi maturi, aflați poate la o vârstă în care deja au un drum în viață, sunt independenți și și-au creat propriul confort și spațiu în această lume, pot încerca să ducă mai departe o astfel de relație. Dacă vor reuși, vor avea multe de învățat unul de la celălalt.

Citește și:

odii opuse si incompatibilitati zodiacale Credit foto: Dzhulbee/ shutterstock.com

Zodii opuse: Taur și Scorpion

Taurii au un simț practic deosebit, un simț al banilor și al valorilor materiale, al artei și al bunului gust, fiind totodată tentați să aibă relații cu oameni din sferele lor de interes, adesea cufindati în vreo artă sau în vreun curent social, intelectual. Sunt nativi răbdători, dar cunoscuți pentru încăpățânarea lor. Sunt familiști și au nevoie de un confort al casei sporit, de un spațiu al lor.

Scorpionii însă sunt firi intens sentimentale, sunt magnetici și misterioși, visători și nu neapărat toleranți. Privesc lucrurile în ansamblu, pot ajunge mai greu să își găsească sensul în viață, pun accent pe cu totul alte valori în viață decât Taurul, sunt mai curioși și mai dornici de explorare. Taurii s-ar putea simți împinși înainte de către Scorpioni, iar aceștia din urmă ar putea spune că nu le place rutina Taurilor.

Citește și:

Dacă reușesc să treacă de toate diferențele dintre ei, astrele aduc totuși o veste bună: în pat se vor înțelege de minune.

Zodii opuse: Gemeni și Săgetător

Gemenii și Sagetatorii sunt pur și simplu zodii care văd același adevăr din unghiuri total diferite. Lasă un nativ Gemeni să se certe cu un Săgetător și cearta poate dura la nesfârșit, pentru că fiecare are dreptate în felul său și niciunul nu este dispus să renunțe la argumentele sale sau să se lase convins de idei cu care nu rezonează.

Gemenii pot călători des, se pot îndepărta cu ușurință de rădăcinile lor, cunosc mulți oameni, par firi sociabile, dar totodată sunt misterioase când vine vorba de viața lor personală. Pe cât pare de deschis un nativ din zodia Gemeni, pe atât de greu este să pătrunzi în viața lui.

Citește și:

Sagetatorii sunt uneori neatenți, alții îi pot considera lăudăroși sau dornici să iasă în evidență, își expun cu ușurință viața personală, sunt des acuzați că „dau din casă”, iubesc ordinea și nu tolerează rutina. Au nevoie de o libertate aparte pe care nativii Gemeni este posibil să nu o înțeleagă.

O relație între cei doi este destul de dificilă, dar posibilă dacă cei doi au aceleași scopuri în viață și un mod relativ asemănător de a trăi (de exemplu le place să călătorească).

Zodii opuse: Rac și Capricorn

Racul este o zodie caldă, empatică, familistă și iubitoare, romantică și visătoare. Racii sunt sensibili la vorbele directe ale celorlalți, mai ales când vine vorba de critică.

Capricornul iubește munca, petrece multe ore muncind, este mai practic și mai direct, mai organizat și mai meticulos, mai puțin răbdător decât Racul și pune accent pe carieră.

Citește și:

O relație între cei doi ar însemna ca aceștia să fie de acord să realizeze un cuplu mai „tradițional”, în care Capricornul muncește și se ocupă de afaceri, iar Racul are grijă de casă și de familie. În viața modernă, este destul de greu de creat un astfel de ritm pentru un cuplu în care cei doi parteneri sunt atât de diferiți. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc