Setari Cookie-uri

Zodiile Opuse: Care sunt relațiile IMPOSIBILE ale zodiacului

Există în zodiac o serie de relații greu de stabilit, dar din care, totodată, am putea avea multe de învățat. De ce? Pentru că aceste relații aparțin zodiilor opuse din harta astrologică, zodii care se află pe aceeași axă complementară, care se disting prin diferențe mari, dar totodată s-ar putea completa. Descoperiți care sunt cele mai dificile relații ale zodiacului.

Zodii opuse: Leu și Vărsător

Leul este un lider înnăscut, entuziast și cu o stimă de sine ridicată. Uneori mai încăpățânat, extrovertit și dornic de a obține atenția celorlalți, Leul iese ușor în evidență și câteodată are tendința de a aduce spiritul de lider și în cuplu.

Vărsătorul are însă nevoie de libertate, de empatie și acceptare, dar totodată are nevoie să fie înțeles în ideile sale revoluționare. Este un gânditor revoluționar și, câteodată, poate fi destul de misterios și introvertit.

În relație cu Leu, cel mai mare dușman ar fi ego-ul celor doi. Nevoile emoționale ale celor doi sunt foarte diferite și poate fi foarte dificil ca cei doi să și le împlinească reciproc.

Cei doi pot avea o relație de durata dacă Leul acceptă nevoia de libertate și extravaganțele Vărsătorului, iar acesta din urmă acceptă să îl laude, din când în când, pe Leu și să îi lase senzația că acela este „șeful” în relație.

Citește și:

Zodii opuse: Fecioară și Pești

Fecioarele sunt perfecționiste, meticuloase și paroliste, altruiste și joviale, analitice. Pentru nativii Fecioară, planificarea și notarea rezultatelor reprezintă pași importanți în orice ar face.

La polul opus, nativii Pești sunt visători și intuitivi, ei acționează în sfera lor, una separată cumva, individuală. Nativii Pești au o profunzime aparte în a vedea lumea, în a descifra adevărul, ei pot vedea și luminile și umbrele aceluiași adevăr. Dacă ați avut vreodată o ceartă cu un nativ Pești, cu siguranță cunoașteți uimirea aceea pe care o trăim atunci când le aflăm punctul de vedere. Oricât am vrea să îi contrazicem, au partea lor de dreptate.

În plus, Peștii acționează intuitiv, nu întotdeauna merg pe carieră, vor mai degrabă să își trăiască frumos viața sau pot ajunge în cealaltă extremă, când planifică tot și au nevoie de control în toate.

Citește și:

O relație între cei doi nativi este destul de dificilă. Poate să fie posibilă dacă nativul Pești se află pe valul carierei, este orientat către detaliu și iubește planificarea. Sau dacă nativul Fecioară îi oferă Peștelui suficient spațiu și libertate pentru a se manifesta în voie.

Credit foto articol: arvitalyaart/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc