Setari Cookie-uri

Pe 14 Ianuarie Mercur Retrograd se întoarce pentru a ne arăta că timpul are puterea de a șterge tot

Horoscop 2022. Pe 14 ianuarie Mercur intră în retrograd. La ce să ne așteptăm în funcție de zodia în care ne-am născut?

Mercur Retrograd: în anul 2022 Mercur în retrograd are o surpriză pentru noi și alege să se întâmple de 4 ori.

Primul Mercur Retrograd din 2022 începe pe data de 14 ianuarie în zodia Vărsător. Este un moment foarte important deoarece Mercur va mai fi în retrograd de multe ori de acum înainte, însă pentru câțiva ani buni nu va mai întâlni Vărsătorul în drumul lui.

Mercur retrograd începe în zodia Vărsător, însă încheie retrogradarea în zodia Capricorn. Așadar, această mișcare inversă a acestei planete încărcate de vibrații puternice va fi în semnele pământului, ceea ce înseamnă că acum avem ocazia să începem să reflectăm, să revizuim și să refacem orice lucru care implică obiecitve, visuri, direcții în viață și responsabilități.

Citește și:

Ce înseamnă Mercur Retrograd?

În astrologie, Mercur simbolizează călătoriile, divertismentul, NOUL, informația și tehnologia, dezvoltarea și comunicarea.

La fel ca orice altă planetă din sistemul solar, în mișcare retrogradă, Mercur pare să aibă o evoluție mai lentă. Pe plan personal, totul pare pus sub lupă, verificat și atent analizat. Până și cele mai mici detalii ajung să conteze incredibil de mult. Universul ne spune că este foarte important că traversarea perioadei de retrogradare a lui Mercur trebuie să fie încărcată cu sinceritate, comunicare matură și deschisă, iubire și transparență din partea noastră. Răbdarea este și ea crucială astfel încât toate obstacolele care ne ies în cale să fie depășite cu ușurință.

Citește și:

mercur retrograd

foto NASA images, Shutterstock

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN 2022 SCHIMBA DESTINE: 8 PLANETE IN RETROGRAD. SEMNIFICATIE SI IMPACT ASUPRA ZODIILOR

Primul Mercur retrograd din 2022

Interval: 14 ianuarie - 4 februarie 2022

Zodiile în care este retrograd: Vărsător/Capricorn

Cele mai afectate semne zodiacale: Gemeni, Fecioară, Capricorn, Vărsător

Ce înseamnă: este momentul să reflectăm, să revizuim și să refacem orice ne implică obiectivele, direcțiile și responsabilitățile noastre.

Mercur retrograd. La ce să te aștepți în funcție de zodia în care te-ai născut?

Horoscop Berbec

Până acum ți-ai îndreptat întreaga atenție asupra acțiunilor importante pentru a îți vedea visurile împlinite. Însă, odată cu Mercur retrograd, ești forțată să încetinești și să îmbrățișezi ocolul pe care ți-l oferă destinul. Este o perioadă bună pentru a reflecta și a face câteva schimbări în ceea ce privește planurile viitorului.

Citește și:

Horoscop Taur

De obicei, ești calmă și pașnică, însă acest tranzit poate zgudui lucrurile într-un mod destul de puternic, ducând la frustrări și aducând agitație în viața ta. Nu uita că tu ești cea mai liniștită atunci când ești înconjurată de natură - așadar, petrece mai mult timp în aer liber, meditează și încearcă să readuci armonia în sufletul tău.

Horoscop Gemeni

Mercur este planeta conducătoare a semnului tău zodiacal, așadar acest tranzit are un efect deosebit de puternic asupra abilităților tale de comunicare. Universul îți spune că ar fi bine să eviți conversațiile profunde până când simți că lucrurile în mintea ta sunt foarte clare și bine aliniate cu deciziile pe care vrei să le iei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc