Setari Cookie-uri

Pe 14 Ianuarie Mercur Retrograd se întoarce pentru a ne arăta că timpul are puterea de a șterge tot

Horoscop 2022. Pe 14 ianuarie Mercur intră în retrograd. La ce să ne așteptăm în funcție de zodia în care ne-am născut?

Horoscop Rac

Mercur Retrograd te poate încuraja să te retragi în carapacea ta, însă încearcă să nu te ascunzi de această influență planetară. La urma urmei, ea poate aduce claritate în anumite domenii ale vieții tale. Îmbrățișează incertitudinea pentru a profită la maxim de acest tranzit.

Horoscop Leu

Conexiunile tale cu ceilalți sunt foarte importante pentru tine și pot lua o întorsătură ciudată în timpul acestui tranzit. Încearcă să îți amintești că acest lucru este temporar. Mare atenție la discuțiile în care intri; nu spune nimic ce are puterea de a răni oamenii la care ții.

mercur retrograd

foto Jurik Peter, Shutterstock

Horoscop Fecioară

Mercur fiind planeta care guvernează semnul tău zodiacal, este posibil că acest tranzit să aibă un efect neobișnuit de neplăcut asupra ta. Te simți scăpată de sub control în prezența haosului creat de Mercur Retrograd. Încearcă să te concentrezi pe lucrurile simple și pe aspectele rutinei tale astfel încât să poți recăpăta sentimentul de control.

Citește și:

Horoscop Balanță

Tu prețuiești profund relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău, însă în această perioadă multe se vor simți ciudate și îndepărtate. Nu pune prea mult la suflet, nu uita că energia lui Mercur a pus stăpânire pe toată lumea. Ai răbdare pentru că lucrurile se vor liniști și vor reveni la normal în scurt timp.

Horoscop Scorpion

Răbdarea ta te ajută să treci cu grație prin acest tranzit, însă tot simți că nu eșți la locul tău. Sufletul tău simte că este ca și cum ar fi un personaj secundar în viața ta. Încearcă să te concentrezi mai mult pe sentimentele pe care le ai pentru că te vor ajuta să te vindeci de experiențele din trecut.

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN IANUARIE NE TRANSFORMA SUFLETELE. INCEPEM UN NOU CAPITOL AL VIETII NOASTRE

Citește și:

Horoscop Săgetător

Ești mereu în mișcare, însă de data aceasta mișcarea ta va fi oprită de Mercur retrograd. Amintește-ți că vei putea în curând să revii pe drumul tău. Între timp, îmbrățișează sentimentul de liniște care apare în viața ta. Bucură-te de această perioadă calmă și pune-ți în ordine gândurile și sentimentele.

Horoscop Capricorn

Planurile tale mărețe și munca grea ar puteafi puternic impactate de Mercur retrograd. Este important să îți reamintești că unele lucruri există dincolo de controlul tău. Renunță la nevoia de a controla absolut tot ce mișcă pentru a depăși cu ușurință acest tranzit.

Horoscop Vărsător

Este posibil ca în această perioadă să îți fie dificil să comunici cu oamenii din jurul tău. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi asupra lucrurilor mai simple din viață, cum ar fi petrecerea timpului în natură. Conectează-te la sufletul tău și dă-ți seama de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Pești

Intuitia ta nu pare să funcționeze în această perioadă, ceea ce te face să îți fie mai greu să ai încredere în tine însăți. Nu este o perioadă bună pentru a face schimbări importante pentru că pui totul sub semnul îndoielii. În schimb, încearcă să te relaxezi; ai nevoie de puțină liniște în viața ta.

foto main urvana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc