Setari Cookie-uri

Tranzite importante în cosmos în prima jumătate din 2022. Suntem acolo unde trebuie să fim, schimbarea abia acum începe

Iată care sunt cele mai importante tranzite în cosmos în prima jumătate a anului 2022.

Am început 2022 cu energii incredibile din partea Universului. Cosmosul ne aduce în continuare provocări interesante ce ne vor învăța lecții importante și vor schimba drumuri pentru a ne îndeplini destinul.

Ce înseamnă tranzit? În astrologie tranzitul se referă la migrația planetelor în Univers din grad în grad, respectiv dintr-o zodie într-o altă zodie.

Iată care sunt cele mai importante tranzite în cosmos în prima jumătate a anului 2022.

Ianuarie 2022: Venus în Retrograd

Planeta Venus este în retrograd până pe 29 ianuarie în zodia Capricorn și ajunge să domine prima lună a anului 2022. Ne punem la îndoială obiectivele și călătoria în care ne aflăm și suntem nesiguri cu privire la direcția în care mergem.

Citește și:

În 2022 Universul ne oferă posibilitatea pentru a doua șansă în multe aspecte ale vieții noastre. Avem ocazia să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat, să revizuim viața noastră, să ne întoarcem din drum și să ne răzgândim.

Sfatul Universului: acum avem ocazia să ne răzgândim cu privire la acțiunile făcute în ultima perioadă. Ține doar de noi să facem alegerile potrivite.

Februarie 2022: Mercur iese din retrograd

Mercur retrograd se încheie pe 3 februarie, iar acesta vine cu un Mercur în conjuncție cu Pluto în zodia Capricorn. Astrele ne sfătuiesc să ne așteptăm la o mulțime de lupte pentru putere și control. Însă, cel mai bun mod de a folosi energia Universului este să transformăm viața noastră, să facem schimbările pe care le considerăm potrivite pentru a fi cu adevărat fericiți. Să săpăm adânc în inimile noastre și să ne dăm seama ce ne lipsește.

Citește și:

Sfatul Universului: trebuie să ne înzestram cu multă răbdare, să ne ascultăm intuiția și să nu ne grăbim în niciun aspect al vieții noastre. Uneori este important să mergem lent pe drumul destinului.

mercur retrograd foto Elena11, Shutterstock

Martie 2022: Venus în conjuncție cu Marte

Venus și Marte își schimbă semnele zodiacale în aceeași zi, pe 6 martie, trecând de la Capricorn la Vărsător. Această schimbare ne poate da impresia că suntem dintr-o dată binecuvântați cu o perspectivă complet nouă; avem ocazia să ne concentrăm mai mult pe viitor. Universul ne pune la dispoziție o energie creativă incredibilă care ne oferă posibilitatea să avansăm în tot ce ne propunem; creșterea poate fi vizibilă rapid pentru toate zodiile.

Pe plan sentimental, se pot întâmpla multe lucruri frumoase; energia pasională va atinge apogeul în această lună.

Citește și:

Sfatul Universului: dacă avem visuri pe care vrem să le vedem împlinite, aceasta este cea mai bună perioadă de a ne elibera de tot ce nu ne mai folosește și de a ne îndrepta atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Acum avem ocazia să luptăm pentru ce ne dorim.

Aprilie 2022: Jupiter în conjuncție cu Neptun

Acesta este probabil cel mai important tranzit nu doar din jumătatea anului, ci din întregul 2022. Jupiter se aliniază cu Neptun pe 12 aprilie în zodia Pești și este singurul aspect major în 2022 între planetele cu mișcare lentă (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto).

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc