Setari Cookie-uri

Tranzite importante în cosmos în prima jumătate din 2022. Suntem acolo unde trebuie să fim, schimbarea abia acum începe

Iată care sunt cele mai importante tranzite în cosmos în prima jumătate a anului 2022.

Atât Jupiter, cât și Neptun sunt planetele care guvernează Peștii. Acest aspect crește în noi dorința de a visa și de a ne crea viața pe care ne-o dorim. Suntem inspirați de tot ce este frumos, de aventuri și de dorințe mari. În această perioadă va crește și energia plină de compasiune, empatie și putem să fim mai înțelegători, să ne dorim să ajutăm și să lucrăm mai mult la relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru. Totuși, limitele trebuie menținute pentru a nu intra în relații de co-dependență.

Sfatul Universului: este momentul să avem încredere în noi. Acum putem să ne eliberăm de tot ce ne leagă de trecut și să visăm la un viitor mai bun, învățând totuși să ne bucurăm de momentul prezent, să cultivăm recunoștința și să trăim fiecare clipă cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Mai 2022: o lună cu planete în retrograd și eclipse de soare și de lună

Mercur retrograd începe pe 10 mai în zodia Gemeni, iar pe 22 mai trece în zodia Taur. De asemenea, avem primul set de eclipse în 2022 - eclipsă de Soare în Taur pe 30 aprilie și o eclipsă de Lună în Scorpion pe 16 mai. Sezonul de retrograd și eclipse tinde să fie foarte activ și cu energii ce vor zgudui până și cele mai puternice persoane.

Sfatul Universului: în această perioadă trebuie să învățăm că fiecare final are un nou început. Divinitatea este de partea noastră și ne înzestrează cu multă răbdare pentru a accepta tot ce se întâmplă și a ne adapta la schimbările apărute din senin în viețile noastre.

foto solarseven, Shutterstock

Citește și:

Iunie 2022: Marte și Jupiter în Berbec

Din punct de vedere tehnic, atât Marte, cât și Jupiter intră în zodia Berbec în luna mai (Jupiter pe 10 mai, iar Marte pe 24 mai). Acestea ajung în conjuncție pe 29 mai, însă Mercur este retrograd în acea perioadă (până pe 3 iunie), motiv pentru care este probabil să nu simțim energia lor până în iunie.

Berbecul este conducătorul noilor începuturi, iar Marte este planetă ce guvernează Berbecul. Punem totul laolaltă și această energie uimitoare ne oferă ocazia să dăm pagina și să începem un nou capitol din cartea vieții noastre. Suntem inspirați să luptăm mai mult pentru ceea ce ne dorim și ne avântăm în necunoscut, dispuși să preluăm inițiativa pentru a face că lucrurile să se întâmple așa cum vrem noi.

Citește și:

Sfatul Universului: nimeni nu ne poate decide viața, la noi stau frâiele prezentului și ale viitorului. Trebuie să avem încredere în noi dacă vrem să vedem și să ne bucurăm de schimbările la care visăm de atât de mult timp.

foto orin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc