Setari Cookie-uri

Numerele care se repetă în viața ta: Descifrează Mesajele Îngerilor

Vi s-a întâmplat să vă întâlniți mereu cu aceeași combinație de cifre repetitive? De exemplu vă uitați la ceas și ora să fie 22:22 sau numărul unei mașini să fie 222 sau alte coincidențe care pot să implice și altă cifră? Numerologia ne spune că aceste numere repetitive care ne tot apar în anumite momente din viața noastră reprezintă, de fapt, mesaje ajutătoare din Univers, fiind supranumite și „mesajele îngerilor”.

Fiecare mesaj repetitiv poartă o informație anume, iar aceste numere vor continua să se repete până ce persoana respectivă va alege drumul cel mai bun atât pentru sine, cât și pentru ceilalți.

Unde ne putem întâlni cu numerele repetitive?

Adevărul este că oriunde le puteți întâlni. De exemplu numărul unei mașini pe care o vedeți este 111, vă uitați mereu la ceas la minutul 11 sau chiar la ora 11:11 (mesaj și mai puternic), prețul alimentelor este 111 lei, o adresa poate conține numărul 11 sau 111, sunteți a 11 persoană pe bonul de ordine și tot așa.

Mesajele îngerilor: ce semnificăție poartă numerele repetitive din viața noastră?

Semnificația numerelor repetitive: 00 sau 000

Zero, acest cerc gol în interior, semnifică „nimicul” încă din timpuri străvechi. În reprezentațiile indiene, acest cerc gol putea reprezenta o sămânță: când era plină, urma să dea un rod, când era goală, nu mai reprezenta nimic.

Citește și:

Cei care se tot întâlnesc cu numere repetitive 00 sau 000 trebuie să se gândescă dacă nu cumva, într-o anumită direcție din viață lor, se îndreaptă către o destinație care nu le va aduce nimic sau nimic bun. Zero repetitiv anunță că este timpul unor schimbări radicale, căci pe drumul pe care mergem nu vom găsi niciun rod.

semnificatia numerelor care se repeta in viata noastra Foto: FotoHelin/ shutterstock.com

Semnificația numerelor repetitive: 11 sau 111

Cifra 1 poate să însemne atât singurătate, izolare, unicitate, cât și creație sau competitivitate.

Atunci când această cifră se tot repetă în viața noastră, fie trebuie să ne desprindem de cineva sau să facem unele lucruri singuri, fie este timpul să devenim mai activi, să avem curajul acțiunii și al faptelor.

Semnificația numerelor repetitive: 22 sau 222

Când întâlnești cifra 2, este clar că cel puțin o latură a ta are nevoie de dualitate sau de echilibru.

Citește și:

Fie ești pe cale să întâlnești sufletul pereche și tot treci pe lângă el, fie în relația pe care o ai sunt probleme pe care le poți îndrepta sau poate fi vorba despre un copil sau de munca/investițiile în doi.

Semnificația numerelor repetitive: 33 sau 333

Această cifră ne indică perfecțiunea, triunghiul, sufletul. Este cifra mistică și magică, iar atunci când o întâlnim în mod repetat este timpul să ne ramintim de ceea ce ne place și ne face fericiți cu adevărat.

Este posbil să fiți blocați într-o buclă, unde ați uitat de voi, de sensul și menirea în viață și este timpul să rupeți acest lanț și să vă eliberați.

Semnificația numerelor repetitive: 44 sau 444

Aceasta este cifra familiei și a protecției, a iubirii necondiționate, a rădăcinilor și a moștenirilor familiale. Este destul de complex de interpretat mesajul pe care îl transmite repetitita acestui număr în viața noastră, însă cu siguranță fie are legătură cu familia din care ne tragem, fie cu cea pe care o formăm.

Citește și:

Semnificația numerelor repetitive: 55 sau 555

Cifra 5 este cea a imprevizibilului, a schimbării și a construirii. Atunci când întâlnim în mod repetitiv această cifră în viațanoastră, foarte posibil că o schimbare majoră reprezintă ceea ce avem nevoie pentru a ne regăsi drumul ori, posibil, este timpul să pregătim acea schimbare.

Și, de asemenea, este timpul să construim ceva nou în viața noastră, ceva cu totul diferit, să ne îngrijim de o latură a ființei noastre pe care am neglijat-o sau abia o descoperim. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc