Setari Cookie-uri

Numerele care se repetă în viața ta: Descifrează Mesajele Îngerilor

Vi s-a întâmplat să vă întâlniți mereu cu aceeași combinație de cifre repetitive? De exemplu vă uitați la ceas și ora să fie 22:22 sau numărul unei mașini să fie 222 sau alte coincidențe care pot să implice și altă cifră? Numerologia ne spune că aceste numere repetitive care ne tot apar în anumite momente din viața noastră reprezintă, de fapt, mesaje ajutătoare din Univers, fiind supranumite și „mesajele îngerilor”.

Semnificația numerelor repetitive: 66 sau 666

6 este cifra vindecării și a credinței, a sacrificiului și a dăruirii. Atunci când întâlnim această cifră în mod repetitiv, este timpul să ne focusăm asupra rănilor interioare, ori ale unei persoane foarte dragi.

E timpul să ne gândim la nevoile altora și la cum putem să le venim în ajutor, e vremea dăruinței, a credinței, a timpului pe care să îl petrecem cu noi, pentru sufletul nostru.

Semnificația numerelor repetitive: 77 sau 777

Este un număr mistic, magic, simbol al divinității și al puterilor neobișnuite, al înțelepciunii și intuiției.

Când acest număr se tot repetă în viața noastră, este timpul să cerem ajutor sau să folosim instrumente ajutătoare, să avem încredere în propriile puteri că vom reuși sau să încercăm să apelăm la puterile celorlalți.

Citește și:

Semnificația numerelor repetitive: 88 sau 888

Este cifra norocului și a bogăției, a banilor și a faimei.

Când această cifră apare în mod repetat în viața noastră, este bine să privim atent, căci sigur există în jurul nostru oportunități care ne aduc un noroc în viață sau mai mulți bani.

Poate este vorba despre o moștenire, despre o persoană care te poate răsplăti cu o avere pentru ajutorul tău valoros, poate ai ocazia unei afaceri, unei plecări în afară sau a unui job care să îți aducă bogăție.

Semnificația numerelor repetitive: 99 sau 999

Acesta este un număr deoseit de puternic și are legătură cu trezirea spirituală. Îl întâlnesc oamenii cu maturi spiritual, care au apucat pe cărări greșite, care se îndepărtează de la sensul lor în viață și este timpul să facă o schimbare pentru a-și găși și urma menirea interioară.

Citește și:

Ori este timpul unei reveniri la o sursă care reprezintă cheia în viața acestora.

Sursa foto articol: FotoHelin/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc