Setari Cookie-uri

Compatibilitate Vărsător: În ce zodii se poate afla sufletul pereche al Vărsătorului?

Află care sunt zodiile cu care Vărsătorul poate avea relații de lungă durată.

Vărsătorul este un semn zodiacal cu o personalitate incredibilă și simplul act de a fi în prezența lui se poate simți ca o aventură minunată. În sufletul său există o iubire profundă pentru viață și oameni, însă de multe ori îi este greu să o exprime în cuvinte. De aceea alege să își demonstreze dragostea prin acțiuni și acte mărunte pline de emoție.

Chiar dacă iubește să fie în relații, Vărsătorul își prețuiește cu înverșunare libertatea, individualitatea și independența și nu acceptă ca aceste aspecte ale vieții sale să fie schimbate sub nicio formă.

Compatibilitatea Vărsătorului în relații

Cu siguranță ești curioasă să știi care sunt semnele zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu Vărsătorul, așa că nu te mai ținem în suspans și ți le dezvăluim în cele ce urmează:

Citește și:

compatibilitate varsator

foto G-Stock Studio, Shutterstock

Cele mai compatibile semne zodiacale cu Vărsătorul:

1. Săgetător

Săgetătorul este un semn de Foc iar, în astrologie, Aerul și Focul sunt două elemente care se hrănesc unul pe celălalt. Săgetătorului îi place să călătorească și să exploreze lumea la fel de mult ca și Vărsătorului, ceea ce înseamnă că aceștia vor merge împreună în aventuri incredibile.

Săgetătorul are o pasiune pentru viață care îl ajută pe Vărsător să se simtă mai entuziasmat de propria sa viață și să se bucure mai mult de lucrurile mărunte.

Dacă vor să fie împreună pe termen lung, Vărsătorul și Săgetătorul vor fi nevoiți să lucreze la o comunicare calmă și liniștită deoarece focul Săgetătorului poate aprinde temperamentul Vărsătorului. Cum ar trebui să fie discuțiile? Cu multă răbdare, cu calm și compasiune (mai ales atunci când există subiecte tensionate).

Citește și:

2. Gemeni

Gemeni și Vărsător? O pereche incredibilă. Acestea sunt două semne de Aer care își vor înțelege instinctiv personalitatea una alteia fără prea multe probleme.

Gemenii pot fi puțin dornici de atenție, iubind să își audă sunetul propriei voci - un aspect care ar putea fi deranjant pentru Vărsător. Însă dacă acesta din urmă cultivă răbdarea, atunci relația va fi una minunată și pe termen lung.

Cu farmec, idei geniale și chef de viață, Vărsătorul și Gemenii vor simți că pot cuceri lumea împreună.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc