Setari Cookie-uri

Compatibilitate Vărsător: În ce zodii se poate afla sufletul pereche al Vărsătorului?

Află care sunt zodiile cu care Vărsătorul poate avea relații de lungă durată.

3. Balanță

Balanța este celălalt semn al Aerului care se potrivește de minune cu Vărsătorul și ar putea fi singurul semn zodiacal care depășește pasiunea pentru a avea o viață socială bogată a Vărsătorului. Balanța este o fire deschisă, liberă, care iubește la nebunie să fie înconjurată de oameni. Îi place să fie independentă și foarte greu acceptă ca cineva să îi schimbe viața.

Dacă Balanța și Vărsătorul descoperă arta iubirii și se apropie unul de celălalt, relația lor va fi una plină de înțelegere și armonie.

4. Berbec

Berbecul este al doilea semn de Foc care ajunge pe această listă. Aerul și Focul se hrănesc în mod natural unul pe celălalt.

Chiar dacă Berbecul și Vărsătorul pot avea abordări diferite ale vieții, ambii împărtășesc o dorință incredibilă de experiențe noi, de schimbări, de independență, de aventură, de pasiune pentru viață. Vărsătorul are idei excentrice aprinse de entuziasmul Berbecului și împreună își pot împlini cele mai frumoase visuri.

Citește și:

Cu toate acestea, cei doi vor trebui să lucreze împreună pentru a menține în relația lor o stare de liniște atunci când lucrurile nu merg cum trebuie. Dacă pot găsi o modalitate de comunicare care să funcționeze pentru ei în discuțiile aprinse, atunci această conexiune poate fi una de lungă durată.

foto main G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc