Setari Cookie-uri

Top 5 Zodii înzestrate cu capacități speciale, puteri paranormale și de clarviziune

Ați simțit vreodată un pericol înainte să vină, ca o stare de anxietate și agitație interioară, ca o stare de respingere a unor acțiuni care ar fi putut duce la acel eveniment negativ? Ați simțit vreodată energia pozitivă sau negativă a unui loc, ori poate o senzație aparte când atingeți sau îmbrățișați pe cineva? Vi s-a părut vreodată că ați știut adevărul suprem, deși toate aparențele sugerau opusul? Aveți vise premonitorii? Aveți puterea de a simți boala sau de a ajuta la vindecarea ei? Atunci foarte probabil dețineți anumite puteri speciale. Iată care sunt zodiile cu cea mai mare șansă de a fi înzestrate cu puteri supranaturale și care au nevoie de o înțelegere profundă a propriei vieți și dezvoltare spirituală pentru a le descoperi și folosi.

Acestea sunt cele 5 zodii înzestrate cu capacități speciale, puteri paranormale și de clarviziune

Puterea specială ale nativilor Rac: Puterea empatiei

Nativii Rac au o putere aparte în a intui și a înțelege personalitatea și nevoile cuiva, bănuind deja cum ar trebui să se comporte cu o persoană pe care au mai întâlnit-o și de la care doresc să obțină anumite rezultate.

Singura problema a acestor nativi este aceea că au nevoie să învețe să se ecraneze în fața emoțiilor negative ale celorlalți, pe care au tendința să le preia, să le internalizeze și astfel să trăiască sentimente și să ducă lupte care nu sunt ale lor.

Odată dobândit acest autocontrol, nativii Rac pot fi vindecători, psihoterapeuți, psihiatri sau persoane care lucrează cu publicul larg și au succes în fața acestuira (lideri de mase, purtători de cuvânt, negociatori, influenceri, mediatori etc.).

Citește și:

Este inutil să încerci să minți un nativ Rac, acesta va ști adevărul înainte să încerci să spui primul cuvânt.

Din pricina ematiei deosebit de puternice pe care o dețin, acești nativi au nevoie de multă dragoste și afecțiune în viața lor, de un puternic atașament cu părinții sau bunicii în copilărie, au nevoie de sinceritate și deschidere din partea celorlalți.

Puterea specială ale nativilor Pești: Puterea înfăptuirii

Nativii Pești văd lumea într-o claritate uluitoare, având capacitatea să înțeleagă adevărul din lumină, dar și toate umbrele realității și ale personalității celor din jur. Așa cum este reprezentat semnul lor, cu doi pești ce privesc în direcții opuse, acești nativi pot pătrunde în cele mai ascunse zone ale întunericului sufletului uman și au simțuri paranormale în ceea ce privește realitatea. Pot cădea în plasa drogurilor și adicțiilor, tocmai pentru că îi ajută să își sporească aceste simțuri și ei, ca oricare dintre noi, își doresc să se înțeleagă mai bine, să se descopere.

Citește și:

Nativii Pești dețin și puterea înfăptuirii. Este îndeajuns ca un Pește să își dorească ceva cu adevărat, iar în scurt timp Universul îi va pune la picioare.

Sunt persoane care ne par greu de înțeles (alunecoși ca un peste), este deosebit de dificil de pătruns în lumea lor interioară, uneori ne pot părea egocentrice, dar toate acestea se întâmplă tocmai pentru că ne depășesc tuturor capacitatea de a înțelege, de a vedea și de a simți ca ei. Nu de puține ori am auzit spunându-se despre nativii Pești că sunt ciudați.

Sfatul unui nativ Pești, dacă reușești să îl obții, va fi șocant, însă dacă le asculți argumentele, vei sesiza că a știut să ia în calcul ceva la care poate nu te-ai fi gândit niciodată.

Citește și:

Cine s-a contrazis cu un nativ Pești a aflat puterea lor de argumentare, justețea imparțială cu care văd lumea și cu siguranță nu au reușit să îi contrazică pe deplin.

zodii cu puteri supranaturale Foto: Subbotina Anna/ shutterstock.com

Puterea specială ale nativilor Vărsător: Puterea binelui în lume

Ca și nativii Pești, Varsatorii pot deține mai multe puteri, de la simțuri exacerbate în anumite zone, la puteri de vraci și clarviziune. Dar printr-o calitate aparte se remarcă această zodie, aceea de a aduce binele în lume.

Ca și Peștii, de multe ori Varsatorii sunt caracterizați ca și ciudați, dar sunt persoane foarte calde, cu o personalitate puternică și hotărâtă, care strâng în sufletul lor credința binelui cât pentru o lume întreagă.

Acești nativi par să folosească dragostea ca sursă de bază a puterii lor, însă caracterul lor blajin și echilibrat va fi puternic perturbat când se confruntă cu nedreptatea. Vom descoperi atunci un Vărsător puternic, agresiv și hotărât, gata să lupte oricând și cu toate forțele pentru dreptate.

Citește și:

Cumulând capacitatea lor de a vedea binele în lume cu inteligența deosebită pe care o posedă și intoleranța la nedreptate, înțelegem de ce vom găsi Varsatorii în rândul sau în fruntea celor care apară copiii, care apară drepturile oamenilor, ale femeilor, care se lupta pentru progres, care practică meserii de cercetare în domenii revoluționare sau care se angajează să vindece oameni. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc