Setari Cookie-uri

Top 5 Zodii înzestrate cu capacități speciale, puteri paranormale și de clarviziune

Ați simțit vreodată un pericol înainte să vină, ca o stare de anxietate și agitație interioară, ca o stare de respingere a unor acțiuni care ar fi putut duce la acel eveniment negativ? Ați simțit vreodată energia pozitivă sau negativă a unui loc, ori poate o senzație aparte când atingeți sau îmbrățișați pe cineva? Vi s-a părut vreodată că ați știut adevărul suprem, deși toate aparențele sugerau opusul? Aveți vise premonitorii? Aveți puterea de a simți boala sau de a ajuta la vindecarea ei? Atunci foarte probabil dețineți anumite puteri speciale. Iată care sunt zodiile cu cea mai mare șansă de a fi înzestrate cu puteri supranaturale și care au nevoie de o înțelegere profundă a propriei vieți și dezvoltare spirituală pentru a le descoperi și folosi.

Puterea specială ale nativilor Taur: Puterea creației

Nativii Taur, dintre toate zodiile, par a fi cei mai înclinați spre artă și frumos, spre valoare și progres în artă.

Indiferent de meseria pe care o are sau de vârstă, nativul Taur va fi mereu înclinat spre a înțelege arta sub toate formele sale, de la muzică și pictură, până la artă contemporană, prin dans sau chiar ei vor naște noi forme de manifestare a emoției umane.

Viața nativilor Taur este înconjurată de bun gust, de lucruri care spun povești, de valoare și opulență. Este aproape imposibil să nu observi un nativ Taur atunci când dorește să se pună în valoare.

Îndrăgostiți de culturi din toate colțurile lumii, acești nativi vor căuta întotdeauna să cunoască oameni noi, din alte medii, din alte țări, care au și alte valori pe care Taurii doresc să le experimenteze.

Citește și:

Chiar dacă nu au întotdeauna un talent desăvârșit în ceea ce privește manopera lucrărilor de artă, totuși ei sunt cei mai mari maeștrii ai conceptelor artistice.

Ei vor lupta pentru drepturile oamenilor prin puterea artei și a experimarii individuale și colective și vor găși orice modalitate pentru a face loc artei în viața lor. Vor da viață oricărui concept, doar să își dorească aceasta.

Puterea specială ale nativilor Capricorn: Puterea magiei

Mulți definesc magia ca o putere de control și organizare a haosului, iar Capricornii tocmai această abilitate extraordinară o dețin. Pot face din nimic lucruri de valoare, pot crește proiecte care păreau stinse, pot găsi resurse pentru oameni și copii, pot organiza oamenii pentru a obține rezultatele dorite, își pot organiza gândirea și își pot ghida viața către succes.

Citește și:

Sursa puterii lor este munca și interacțiunea cu ceilalți. Atunci când ambele sunt prezente în viața lor, nativii Capricorn sunt de neoprit. Vor excela dincolo de capacitatea oricărei alte persoane, fiind magicieni în rezolvarea problemelor de criză în orice domeniu al vieții.

Dincolo de aceste puteri palpabile să zicem așa, ne întoarcem la comunicare: nativii Capricorn pot stabili contacte, legături sau chiar pot dezvolta conversații cu persoane aflate la distanță sau cu suflete din lumea de dincolo. Aceste comunicări le realizează adesea prin intermediului visului sau al meditației profunde, sau când experimentează situații care îi scot din controlul fizic (anestezii, febră înaltă, delir, comă).

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc