Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022: responsabilitate în iubire și revitalizarea relațiilor

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 aduce o serie de evenimente benefice în sfera amoroasă pentru fiecare nativ al zodiacului. Descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în prima lună a primăverii.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Berbec

Nativii Berbec se bucură de o lună martie în care duc relația lor la un nou nivel. Aceștia descoperă în această perioadă că partenerul de viață poate avea opinii diferite, că au tendința de a controla deciziile celuilalt, dar partea frumoasă este că învață să își tempereze impulsurile, reușesc să îi creeze partenerului un spațiu de libertate și un confort aparte, că pot face ceea ce își doresc, fără să simtă că îl supără pe celălalt.

Nativii singuri se pot îndrăgosti chiar de o persoană cu care întră într-o formă de conflict. Fie se ceartă pe anumite opinii, fie se află în concurență cu aceasta. Cert este că le captează atenția prin energia pe care această persoană o prezintă, dar și prin inteligența de care dă dovadă. Este drept că nu se vor afla într-o situație favorabilă, dar cu îndrăzneala lor caracteristică vor găsi o metodă de a ajunge la o primă întâlnire.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Taur

Nativii Taur se confruntă cu furtuni interioare în martie 2022. Ba sunt cuprinși de frustrări privind unele aspecte din viața de cuplu, ba constată că sunt normale și că beneficiază de suficiente dovezi de iubire, ba se gândesc că merită un partener mai bun, ba concluzionează că sunt norocoși să aibă lângă ei un partener așa extraordinar.

Cert este că nu relația de cuplu este sursa acestor tulburări interioare, ci propriul echilibru emoțional. Nativii Taur au nevoie să se redreseze, să își recapete armonia interioară, să își redefinească pentru ei înșiși ce anume vor în prezent și pe viitor de la relația de cuplu.

Au nevoie să privească cu sinceritate și să își asume propriile răspunsuri, chiar dacă pot veni cu suferință.

Citește și:

Nativii singuri au, de asemenea, nevoie de distracție, de relaxare, se pot focusa pe carieră, însă și ei se confruntă cu unele dezechilibre emoționale, astfel că le este dificil să se hotărască să înceapă o relație, chiar dacă vor întâlni o persoană interesantă. Preferă să nu se grăbească și bine fac, căci ar putea sctrica totul.

horoscopul dragostei martie 2022 taur Foto: Poznyakov/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Gemeni

Horoscopul lunii martie 2022 se anunță plin de suprize frumoase în ceea ce privește viața amoroasă a nativilor Gemeni. Aceștia se bucură de romantism, de șarm și armonie interioară, iar astrele le aduc noroc în dragoste.

Cei implicai deja într-o relație se bucură de momentr frumoase alături de cel drag, organizează mici escapade de weekend pentru aventură sau relaxare, au un libido crescut și sunt plini de viață și umor. Creativitatea îi ajută să destindă atmosfera tensionată din discuțiile în contradicotiru, astfel că se vor bucura de armonie alături de partenerul de viață.

Citește și:

Nativii singuri au șansă să întâlnească o persoană care să le stârnească interesul sau de care să se îndrăgostească nebunește. Pot trăi o perioadă de dragoste intensă, în care să se simtă împliniți și fericiți.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Rac

În luna martie 2022 horoscopul dragostei pentru nativii Rac aduce nevoie de schimbare sau noutate. Nativii vor simți că nu au suficient timp sau energie pentru relația de cuplu. Se pierd în activități legate de muncă, de casă, legate de orice altceva, numai de relația lor nu.

De aceea spunem că este timpul să pună frână și să facă o schimbare care să îi scoată din rutina amoroasă în care au intrat.

Nativii singuri pot ajunge la concluzia că au fost curtați de ceva timp, dar nici măcar nu și-au dat seama, pierduți în ritmul lor de muncă. Este timpul să acorde mai multă atenție vieții sociale.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Leu

Luna martie este plină de surprize frumoase pentru nativii Leu. Aceștia au parte de momente intense lângă partenerul de viață, se bucură de romantism, de gesturi tandre, iar flacăra iubirii arde mai puternic în această lună.

Nativii pot plănui ieșiri în oraș sau în alte zone, mici concedii alături de persoana iubită în care să se bucure de viața minunată în doi.

Nativii singuri sunt foarte atrăgători în această lună, comunică excelent cu cei din jur, fac cele mai bune glume și știu exact ce să spună pentru a cuceri un posibil partener. Așadar sunt șanse foarte mari să facă cuceriri și chiar să înceapă o relație serioasă și importantă pentru ei.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Fecioară

Nativii Fecioară se simt echilibrați emoțional în această perioadă și parcă nimic nu reușește să le perturbe pacea și armonia interioară. Așadar vor face față cu ușurință discuțiilor în contradictoriu, nu își vor pierde calmul și răbdarea atunci când trebuie să îl convingă pe celălalt într-o privință, sunt tandri, înțelegători, atenți la nevoile partenerului de viață și afectuoși totodată.

Citește și:

Așadar, viața de cuplu depinde de ei și având în vedere starea de spirit a Fecioarelor, putem spune că luna martie conturează o poveste frumoasă în cuplu.

Nativii singuri nu se simt încă dispuși să înceapă o relație, dar pot întâlni spre finalul lunii o persoană interesantă care să îi mobilizeze puțin în planul amoros.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc