Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022: responsabilitate în iubire și revitalizarea relațiilor

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 aduce o serie de evenimente benefice în sfera amoroasă pentru fiecare nativ al zodiacului. Descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în prima lună a primăverii.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Balanță

În luna martie nativii Balanță simt o descătușare în viață amoroasă. Au acum timp să plănuiască mici concedii, ieșiri de weekend, revederi cu prietenii comuni cuplului. Se simte o forfotă în cuplu, o reenergizare, o ieșire frumoasă din rutină și o intensificare a romantismului.

Nativii singuri au o viață socială mai bogată în luna martie și astfel au șanse mai mari să întâlnească o persoană de care să se îndrăgostească. Indiferent dacă relația va fi de durată sau nu, nativii Balanță hotărăsc să încerce și să se bucure de o perioadă plină de aventură în doi.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Scorpion

Nativii Scorpion își doresc unele schimbări în viața de cuplu. Au senzația că unele aspecte ale vieții în doi nu îi mulțumesc și ar putea fi schimbate, pentru bunul mers al relației. Așadar vor deschide diverse discuții împreună cu partenerul de viață, își vor striga nemulțumirile și, în funcție de reacția celuilalt, se vor hotăra dacă vor merge mai departe sau este timpul să renunțe la acea legătură.

Citește și:

Nativii singuri au nevoie acum de o perioadă de meditație și introspecție, pentru că, din diferite motive, se redeschid răni sufletești ale trecutului. Așadar Scorpionii trebuie să își acorde timp, resurse și tot ce este nevoie pentru a se vindeca emoțional și a se echilibra spiritual.

horoscopul dragostei martie 2022 scorpion Foto: veryulissa/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Săgetător

În luna martie 2022 nativii Săgetător au nevoie să restaureze armonia în cuplu, însă totodată se pot supăra din cauza unor exagerări ale partenerului de viață, cu atât mai mult cu cât nu este prima dată când se întâmplă.

Așadar, deși Săgetătorii au intenții bune, totuși vor sfârși prin a se înfuria sau a se simți folosiți sau chiar luați peste picior. Din această cauză, luna martie poate sfârși prin certuri în cuplu.

Citește și:

Nativii singuri își doresc să își găsească jumătatea, însă astrele nu le aduc prea mult noroc în acest sens. Universul pare că i-a prins într-o buclă în care întâlnesc același tip de oameni și deloc ceea ce și-ar dori, ca șansă să înceapă o relație amoroasă.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Capricorn

Nativii Capricorn nu au găsit energia și motivația în ultimele luni pentru a deschide discuțiile delicate cu partenerul de viață sau pentru a face unele schimbări destul de mari în relația lor de cuplu. În luna martie vor găsi resursele să facă toate aceste lucruri, așadar va fi o lună tensionată și furtunoasă pentru ei din punct de vedere emoțional, însă sunt dispuși să ia deciziile acelea pe care le-au tot evitat de o perioadă bună de timp.

Citește și:

Nativii singuri au poftă de aventură, așadar nu vor rata nicio ocazie să se distreze alături de cineva. Au nevoie să iasă din cotidian și să își ascută șarmul și romatismul de care pot da dovadă în această perioadă.

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Vărsător

Nativii Vărsător se bucură de o perioadă frumoasă în dragoste. Găsesc mai mult timp pentru persoana iubită, au un libido crescut și sunt foarte creativi, astfel că vor ști ce să facă pentru a scoate relația din rutină.

Au însă nevoie de o foarte bună organizare pentru a găsi mai mult timp pe care să îl petreacă cu partenerul de cuplu.

Nativii Vărsător singuri vor fi foarte atrăgători, sarmanti și plini de umor, vor răspândi în jurul lor mister și voie bună. Așadar vor atrage cu ușurință sexul opus. Au nevoie să fie foarte atenți, căci cineva nepotrivit se poate îndrăgosti de ei, ceea ce le va încurca puțin viața.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna martie 2022: Pești

Nativii Pești au parte de dragoste, de înțelegere, susținere și acceptare din partea partenerului de viață. Problemele în luna martie apar pentru că Peștii vor traversa situații unde trebuie să se ajute singuri, unde partenerul de viață nu le poate oferi suport. De aceea este posibil să îi încerce sentimentul de singurătate, să se simtă forțați spre a rezolva unele responsabilități unde și-ar fi dorit să nu fie singuri.

Celibatarii sunt sarmanti și cuceritori, se pot arunca în brațele unor potențiali parteneri, se bucură de aventură, însă încă nu sunt dipsuși să înceapă o relație serioasă ori să aprofundeze o relație. Mai au nevoie de timp, își doresc să cunoască bine cealaltă persoană și să simtă că își pot expune vulnerabilitățile în fața acesteia.

Citește și:

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc