Setari Cookie-uri

Horoscopul Protecției Divine: Îngerii tăi păzitori în funcție de ziua în care te-ai născut

Într-o altă dimensiune decât cea terestră, într-o dimensiune divină, fiecare dintre noi primește la naștere un înger păzitor, care îi va veghea evoluția spirituală și îl va ghida în alegerile cele mai potrivite în viață. Descoperă ce înger păzitor ai primit la naștere în funcție de ziua în care te-ai născut.

Cum afli ziua în care te-ai născut?

Dacă nu mai poți accesa un calendar din anul în care te-ai născut, pentru a ști în ce zi din săptămâna ai venit pe lume, poți încerca fie un calendar online, fie un calculator, de exemplu acesta.

În aceste sisteme de calcul introduceți data nașterii, apoi ziua din săptămâna în care v-ați născut va fi calculată automat.

Cu ce ne ajută îngerii păzitori?

Așa cum spuneam mai sus, fiecare dintre noi este preluat de un înger păzitor încă de la naștere, din prima clipă în care venim pe lume.

Îngerii cunosc sufletul omului și slăbiciunile sale și îi rămâne alături ori de câte ori este nevoie.

Îngerii păzitori ne ajută să ne urmăm menirea în viață, să ne descoperim partea luminoasă a ființei noastre, dar totodată să o acceptăm și pe cea întunecată. Aceștia ne învață să ne acceptăm vulnerabilitățile și să învățăm să ocolim tentațiile și răul care se arată în fața noastră.

Citește și:

Îngerii păzitori ne dau putere să facem față suferinței, ne aduc stropul de speranța de care avem nevoie în momentele grele și ne arată toate bucuriile vieții.

Ei ne ajută să cultivăm iubirea și empatia, să luptăm pentru umanitate și pentru semenii noștri, să căutăm și să creștem binele în lume.

Ne ghidează pe adevăratul nostru drum și ne îndeamnă să luăm deciziile bune, chiar și atunci când sunt foarte grele.

Deși ne ajută în fiecare zi, în fiecare clipă, cel mai mult simțim ajutorul îngerilor păzitori atunci când traversăm o perioadă de criză. Este important să nu închistăm iubirea din noi ci să o lăsăm liberă, să ascultăm vocea divină și să nu renunțăm să credem că după orice furtună, răsare soarele.

Citește și:

Îngerii păzitori sunt aceia care ne feresc de cele mai rele situații, care ne salvează viața când noi spunem că „am avut noroc”, sunt cei care aduc minunea și magia în viața noastră.

ingerii pazitori in functie de ziua in care te-ai nascut

Foto: Zelenov Iurii/ shutterstock.com

Îngerul tău păzitor în funcție de ziua în care te-ai născut

Arhanghelul Gabriel – Îngerul păzitor al celor care s-au născut în ziua de luni

Arhanghelul Gabriel este cunoscut ca îngerul clarviziunii și al darurilor, al înfăptuirii misiunilor pe care fiecare le are de făcut pe Pământ.

Așadar, persoanele născute în ziua de luni sunt ajutate de către Arhanghelul Gabriel să își descopere darurile interioare și talentele și mai departe să le folosească în munca lor, dar mai ales în datoria pe care o au de îndeplinit pe acest Pământ.

Citește și:

Mergând pe calea binelui și a credinței, a speranței, aceste persoane pot traversa perioade de suferințe, însă ajutați de către îngerul păzitor vor trece peste acestea și își vor găsi fericirea și împlinirea.

Cei născuți Luni au, de obicei, misiuni importante de realizat în această viață. Așadar destinul lor va fi unul puternic, răsunător, încărcat cu bucurii, dar și cu suferință.

Arhanghelul Chamuel: Îngerul păzitor al celor născuți în ziua de Marți

Cei născuți marțea se bucură de protecția Arhanghelului Chamuel, Cel care îl vede pe Dumnezeu sau Cel care îl caută pe Dumnezeu, așadar cei născuți în ziua de marți se află pe drumul descoperirii divinității, a credinței, dar totodată se pot bucura de darul clarviziunii.

Citește și:

Aceste persoane reușesc să simtă, să intuiască sau să vadă adevărul dincolo de orice perdea, de orice iluzie, fiind persoane care pot realiza strategii de succes, care pot fi doctori desăvârșiți, care pot aduce un ajutor lumii prin puterea lor de a ști adevărul.

Îngerul lor păzitor are scopul de a-i readuce pe calea credinței, de a le umple golurile sufletești, de a le arată lumina și adevărul, de a-i păzi de rău și de tentații, dar mai ales de minciună.

Cei născuți marți trebuie să învețe, de asemenea, lecțiile iubirii, căci Arhanghelul Chamuel este cunoscut și ca Îngerul iubirii. Așadar cei care îl au ca și înger păzitor învață să iubească, dar și să ofere mai departe iubirea în lume, să înțeleagă puterea sacrificiului pentru cei dragi și pentru semeni. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc