Setari Cookie-uri

Horoscopul Protecției Divine: Îngerii tăi păzitori în funcție de ziua în care te-ai născut

Într-o altă dimensiune decât cea terestră, într-o dimensiune divină, fiecare dintre noi primește la naștere un înger păzitor, care îi va veghea evoluția spirituală și îl va ghida în alegerile cele mai potrivite în viață. Descoperă ce înger păzitor ai primit la naștere în funcție de ziua în care te-ai născut.

Arhanghelul Rafael: Îngerul păzitor al celor născuți în ziua de Miercuri

Cei născuți în ziua de miercuri se bucură de o protecție divină în fața bolilor și a demonilor cu impact puternic asupra destinului, a celor care induc suferințe repetitive, de exemplu persoane care se căsătoresc de mai multe ori, care nu reușesc să își facă o familie, care pierd oameni dragi.

Arhaghelul Rafael este și ocrotitor al familiei, dar și vindecător totodată. Cei născuți în ziua de miercuri au șansa să se vindece de boli grele sau să devină ei, la rândul lor, vindecători. Au darul alinarii suferinței celorlalți și pot învinge karma familiei, prin suferință și vindecare, prin credință și ajutorul Arhanghelului Rafael, ocrotitorul familiei.

Arhanghelul Metatron: Îngerul păzitor al celor născuți în ziua de Joi

Arhanghelul Metatron, Îngerul Vieții și al Luminii Divine, este cel care îi ajută pe cei născuți în ziua de Joi atunci când traversează cele mai dificile crize din viața lor. Îngerul păzitor îi ajută când traversează schimbări dramatice și masive în energia vieții lor.

Citește și:

De asemenea, îngerul păzitor îi ajută să aibă grijă de cei suferinzi, de cei slabi, năpăstuiți, dar mai ales de copiii de pe Pământ.

Aceștia au rol de ghizi sau calauzitori pentru semenii lor, veghează copiii indigo, de cristal și curcubeu, ajutându-i să își împlinească menirea pentru care au venit în această perioadă pe pământ.

Aceste persoane sunt mentori și călăuzitori ai celor care prezintă daruri spirituale, ajutându-i să se regăsească și să își folosească puterile divine pentru a-și îndeplini menirea pe pământ.

Acești oameni au darul iluminării, observă des în viața lor anumite repetiții, evenimente repetitive, patternuri sacre, numărul 11, 22, 33, 44, au o intuiție deosebită a ceea ce urmează, a viitorului, iar uneori pot simți că sunt conectați în alte dimensiuni.

Citește și:

Arhanghelul Uriel: Îngerul păzitor al celor născuți în ziua de Vineri

Arhanghelul Uriel simbolizează focul alchimic transformator și are menirea de a aduce puterea binelui în oameni. Cei născuți în ziua de Vineri sunt protejați de toate emoțiile negative umane, cum ar fi egoismul, ura, încăpățânarea, răzbunarea, sau chiar dorințe deosebit de rele pentru spiritul uman, cum ar fi de dependența și drogul, de violență, de ucidere.

Arhanghelul Uriel îi apară de răul din lume, îi călăuzește către adevărul divin, le oferă puterea de a alege întotdeauna binele. Cei născuți Vinerea au puterea de a se transforma pe ei înșiși din oameni slabi în oameni tari, din oameni delicați în oameni puternici și vocali, din săraci în bogați. Important este că aceste persoane să dea mai departe din tot ceea ce capătă pe parcursul transformării lor.

Citește și:

Adesea observăm că cei născuți vinerea sunt persoane deosebit de puternice, cu o înțelepciune nemiavăzută, sunt persoane cu o minte bătrână încă de când sunt copii. Menirea lor este să ofere iubirea în lume, să le aducă lumina transformării celorlalți, care poate însemna orice: vindecare, iluminare, renaștere, readucere la viață etc.

Arhanghelul Cassiel: Îngerul păzitor al celor născuți Sâmbătă

Arhanghelul Cassiel, cunoscut că Îngerul Părinte al Timpului, adunătorul lacrimilor lumii, are puterea de a aduce celor născuți sâmbătă echilibrul în toate, dăinuirea, longevitatea atât a ceea ce fac, cât și a propriei vieți.

Aceste persoane au puterea de a traversa timpul, de a se concecta în lumi paralele, de a vedea în viitorul îndepărtat, de a prevesti răul în lume.

Citește și:

De asemenea, aceste persoane au o empatie deosebită, înțelegând durerea semenilor și având puterea să ofere alinare.

Îngerul lor păzitor le oferă compasiune și iubire, înțelepciunea de a trece peste suferințe, îi apară de dezastre prin puterea de a le prevesti, le aduce semne divine pentru a ocoli rău (au vise prevestitoare, întâlnesc semne repetitive sau pur și simplu intuiția le spune când un rău se apropie). Ei simt răul înainte să se întâmpla și Îngerul le dă puterea de -al ocoli. Arhanghelul Cassiel le deschide a 6-a poartă a lumii, cea către victorie asupra răului nu prin violență, ci prin iubire, dăruire, empatie și adevăr.

Arhanghelul Mihail: Îngerul păzitor al celor născuți Duminică

Arhanghelul Mihail este cel care oferă curaj atunci când frica pare să cuprindă sufletul omului, da putere omului să se ridice atunci când este căzut sau slab, oferă protecție în fața bolii și a răului de orice fel și aduce înțelepciune ca cel ocrotit să ia cele mai bune decizii în viață.

Citește și:

Aceste persoane au curajul de a reuși în viață, de a învinge un destin păcătos sau plin de suferință, au puterea de a se ridica din cenușă precum Pasărea Phoenix și vor găsi lumina în întuneric.

Protecția Arhanghelului Mihail este puternică și imediată, așadar este bine că aceste persoane să învețe rugăciuni de chemare pentru îngerul lor protector.

Foto articol: Bruce Rolff/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc