Setari Cookie-uri

Pe 9 martie Mercur intră în Pești pentru a ne ajuta să ascultăm șoaptele sufletului

Mercur este cunoscut ca mesagerul înaripat dintre zei și umanitate. Când este în zodia Peșți ne face să simțim că lucrurile încetinesc, însă asta se întâmplă pentru că frecvențele subtile ale cosmosului sunt în legătură directă cu frecvența iubirii.

Horoscop Scorpion - Învață să te relaxezi

Profită de această perioadă pentru a lua o pauză de la tot ce înseamnă agitație, stres, probleme. Încearcă să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine. Găsește timp pentru a te relaxa și a face ce îți place.

Horoscop Săgetător - Profită de această perioadă incredibilă

Este posibil ca în această perioadă creativitatea să fie la cote maxime. Dacă vrei să faci o schimbare profesională, să începi noi proiecte, să pui bazele unei afaceri, aceste momente sunt cele pe care le așteptai. Profită de imaginația Peștilor, ia-ți inima în dinți și fă ce îți doreai de atât de mult timp.

Horoscop Capricorn - Ascultă-ți inima

Nu te mai lăsa condusă de ce spun oamenii din jurul tău deoarece este posibil să ajungi pe un drum greșit de pe care cu greu te vei mai întoarce. În această perioadă ascultă-ți inima și permite-i intuiției să te ghideze.

Citește și:

Horoscop Vărsător - Alege să fii sinceră cu tine

Profită de această perioadă pentru a privi în sufletul tău și a îți da seama ce îți lipsește. Ești cu adevărat fericită? De ce ai nevoie pentru a te simți împlinită? Încearcă să fii sinceră cu tine și să înțelegi de ce ai nevoie de la viață, de la viitor, de la momentul prezent.

Horoscop Pești - Nu uita să visezi

Ești într-o perioadă în care lucrurile nu prea ies așa cum îți dorești... însă asta nu înseamnă că trebuie să te dai bătută. Învață-ți lecțiile și mergi mai departe cu viața ta. Visează în continuare și luptă cu tot sufletul pentru ceea ce îți dorești.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc