Setari Cookie-uri

Pe 9 martie Mercur intră în Pești pentru a ne ajuta să ascultăm șoaptele sufletului

Mercur este cunoscut ca mesagerul înaripat dintre zei și umanitate. Când este în zodia Peșți ne face să simțim că lucrurile încetinesc, însă asta se întâmplă pentru că frecvențele subtile ale cosmosului sunt în legătură directă cu frecvența iubirii.

Tocmai când credeam că sezonul Peștilor vine cu o avalanșă de schimbări neașteptate, iată că Universul ne spune să ne pregătim pentru ceva și mai special: Mercur întră în Pești.

Trezirile și călătoriile spirituale sunt incredibile și pline de satisfacții însă, de asemenea, pot fi foarte dezorientante și confuze - iar în această perioadă vom simți aceste stări de confuzie și dezorientare destul de des pentru că Mercur intră în zodia Pești.

Mercur, planeta comunicării și a gândurilor, va sta în zodia Pești în perioada 9-27 martie, iar această experiență va merita toate gândurile noastre ciudate deoarece va face lumina în viața noastră.

Pentru a "naviga" prin această perioadă incredibilă trebuie să fim echipați cu răbdare și dorința de a ne conștientiza viața, gândurile și sentimentele. Va fi un tranzit magic, diferit și intens pentru majoritatea zodiilor.

Citește și:

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN MARTIE NE REAMINTESC CĂ NIMIC NU ESTE PENTRU TOTDEAUNA. NICI MĂCAR DUREREA

Ce se întâmplă când Mercur intră în Pești?

mercur in Pesti

foto pixabay

Mercur, planeta comunicării și a gândurilor, tinde să vibreze cu semne la fel de cerebrale, răbdătoare și gânditoare precum Fecioara și Gemenii. Zodia Peștii este o zodie sentimentală, sensibilă care alege întotdeauna să se lase condusă de inimă, și nu de minte. Focusul principal în viață este îndreptat asupra intuiției și creativității, iar Mercur poate fi destul de deranjat în timpul acestui tranzit pentru că îl scoate din zona de confort.

În cazul în care simțiți că această perioadă este o adevărată experiență neplăcută, nu vă îngrijorați. Mercur își schimbă semnele la fiecare 3-4 săptămâni, iar după Pești va intra în Berbec și va urma o perioadă mult mai liniștită.

Citește și:

Iată ce ne sfătuiește Universul pentru acest tranzit în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Berbec - Învață să ai răbdare

Este posibil ca în această perioadă să simți că nu te poți înțelege cu nimeni. Este foarte important să ai răbdare cu oamenii din jurul tău, să îi asculți și să le fii alături chiar și atunci când nu ești pe aceeași lungime de undă cu ei.

Horoscop Taur - Permite-i inimii tale să se vindece cu adevărat

Alegerile pe care le faci în aceste săptămâni te pot ajuta să te vindeci cu adevărat de toată durerea trecutului și să mergi mai departe cu viața ta. Bucură-te de acest capitol minunat pe care îl trăiești chiar acum pentru că este cel care te învață cele mai frumoase lecții.

Horoscop Gemeni - Spune ceea ce simți

A venit momentul să privești adânc în inima ta și să faci alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine. Nu te mai lăsa condusă de ce îți spun oamenii din jur, ci ascultă-ți intuiția. Alege să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și să spui ceea ce simți.

Citește și:

Citeste si HOROSCOP MARTIE 2022. PRIMA LUNĂ A PRIMĂVERII NE TREZEȘTE LA VIAȚĂ ȘI NE ÎNDEAMNĂ SĂ MERGEM MAI DEPARTE

Horoscop Rac - Nu grăbi lucrurile

Este posibil ca în această perioadă să îți dorești să faci câteva schimbări importante în viața ta; ești obișnuită să grăbești lucrurile, însă Universul îți spune să faci un pas în spate și să te bucuri de călătorie... măcar în această perioadă când se întâmplă lucruri minunate pe plan personal.

Horoscop Leu - Cere ajutor atunci când simți că nu mai poți

Nu ești singură; nu ai fost și nici nu vei fi vreodată. Când simți că nu mai poți, mergi la oamenii dragi și spune-le că ai nevoie de ei. Vor fi mai mult decât bucuroși să îți ofere o mână de ajutor.

Citește și:

Horoscop Fecioară - Ascultă ce-ți spune inima

Este posibil ca în această perioadă să intri într-o conexiune profundă cu inima ta; a venit momentul să o asculți și să faci ce îți spune pentru că ea știe cel mai bine de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită.

Horoscop Balanță - Nu fugi prin viață

Fă un pas în spate, încetinește ritmul și învață să te bucuri de această călătorie pe care o faci. Nu te mai grăbi, nu mai alerga după fericire pentru că ea există deja în viața ta - se găsește fix în momentul prezent. Găsește-o și bucură-te de ea cu tot sufletul.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc