Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 18 martie aduce vindecare și eliberare. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Iată-ne din nou, apropiindu-ne de o altă Lună Plină unică, puternică și magică. Pe 18 martie ne vom bucura de o energie vindecătoare și poate chiar niște emoții sporite. Luna Plină de pe 18 martie are loc în zodia Fecioarei, aducând mai mult echilibru acestui tranzit emoțional. 

Luna Plină este întotdeauna un timp de reflecție, eliberare și sfârșitul unui ciclu lunar. Cu toate acestea, deoarece fiecare Luna Plină apare într-un semn diferit în fiecare lună fiecaare aduce ceva diferit. Cu acest tranzit, în semnul Fecioarei, există câteva oportunități incredibile de vindecare din partea Universului.

Luna Plină de pe 18 martie aduce vindecare și eliberare. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru perioada în care vom avea Lună Plină pe cer:

Horoscop Berbec

Ascultă-ți sufletul

Indiferent de ce se întâmplă în această perioadă, nu te lăsa influențată de nimeni în deciziile pe care vrei să le iei. Ascultă-ți sufletul și permite-i inimii tale să te ghideze și să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi în viață.

Citește și:

Horoscop Taur

Spune ce ai pe suflet

A venit momentul să vorbești deschis despre ceea ce simți nu adevărat. Renunță la măști și la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să fii vulnerabilă, sinceră, deschisă și să spui ce ai pe suflet.

horoscop taur luna plina

foto ART STOCK CREATIVE, Shutterstock

Horoscop Gemeni

Ia deciziile pe care tu le consideri potrivite

În această perioadă trebuie să lucrezi mai mult la tine. Universul îți trimite semne importante că a venit momentul să faci un pas în spate, să analizezi opțiunile pe care le ai și să iei deciziile pe care sufletul tău le consideră potrivite. Nu te grăbi pentru că îți va fi greu să îți rezolvi greșelile.

Horoscop Rac

Vindecă-te de trecut

Ești cu un picior îndreptat către viitor, însă celălalt picior rămâne încă ancorat în trecut. Această perioadă este una foarte bună pentru a te vindeca cu adevărat de trecut și a putea să îți continui viața. Închide acea ușă dureroasă și mergi mai departe fără să mai privești către ce s-a întâmplat.

Citește și:

Horoscop Leu

Luptă pentru visurile tale

Această perioadă te ajută să ai mai multă încredere în tine; Universul îți trimite energii divine care să te inspire să te pui pe primul loc și să îți asculți intuiția. A venit momentul să lupți pentru visurile tale și să trăiești așa cum îți dorești.

Horoscop Fecioară

Trăiește pentru ziua de azi

Ești mult prea focusată pe ce ar putea să se întâmple mâine și pierzi toată frumusețea zilei de astăzi. Învață să te concentrezi pe momentul prezent și să trăiești aici și acum. Cultivă recunoștință în sufletul tău și bucură-te de viața ta.

Horoscop Balanță

Permite-i sufletului tău să te ghideze

Te simți puțin pierdută și parcă nu știi ce să mai faci pentru a îți găsi scopul în viață. Universul te sfătuiește să nu mai privești atât de mult la ce fac sau zic alți oameni și să înveți să îți trăiești viața condusă de inima ta. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Nu uita că fericirea începe cu tine

Înainte de a pune alți oameni pe primul loc, învață să fii egoistă și să ai mai întâi grijă de tine. Nu mai pierde timp prețios căutând fericirea în locuri greșite; caut-o în sufletul tău, acolo se ascunde așteptând să fie găsită și să îți schimbe viața.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc