Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 18 martie aduce vindecare și eliberare. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Iată-ne din nou, apropiindu-ne de o altă Lună Plină unică, puternică și magică. Pe 18 martie ne vom bucura de o energie vindecătoare și poate chiar niște emoții sporite. Luna Plină de pe 18 martie are loc în zodia Fecioarei, aducând mai mult echilibru acestui tranzit emoțional. 

Horoscop Săgetător

Renunță la lucrurile care nu îți mai servesc

În această perioadă Universul te îndeamnă să faci puțină ordine în viața ta (pe toate planurile). A venit momentul să fii foarte strictă și să te eliberzi de toate lucrurile care nu îți mai servesc. Începi un nou capitol și ar fi bine să fie cât mai organizat și mai frumos.

Horoscop Capricorn

Explorează fără limite

Creativitatea este la cote maxime, așadar în această perioadă Universul îți recomandă să îți îndrepți atenția asupra carierei deoarece poți face schimbări interesante ce îți vor aduce numai beneficii. Pune-ți în aplicare planurile, ieși din zona de confort și explorează fără teamă.

Horoscop Vărsător

Învață să ierți și să mergi mai departe

Citește și:

Universul vrea să înveți un singur lucru în această săptămână: a venit momentul să ierți cu adevărat oamenii care ți-au greșit și să mergi mai departe cu viața ta. Nu păstra în sufletul tău sentimente urâte și dure, eliberează-te de ele și fă loc emoțiilor pozitive și dorinței de a te bucura de momentul prezent.

Horoscop Pești

Acceptă-ți emoțiile și sentimentele

Ceea ce simți face parte din tine. A venit momentul să accepți cine ești cu adevărat și să îți recunoști emoțiile, stările și sentimentele. Universul îți spune că în această perioadă trebuie să lucrezi mai mult la tine astfel încât să evoluezi și să fii mândră de cine ești.

foto main Dancing_Man, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc