Setari Cookie-uri

Care este Puterea ta Magică în funcție de zodia Mayașă

Horoscopul Mayaș se numără printre cele mai vechi sisteme astrologice de interpretare a personalității oamenilor și are la bază observarea cerului înstelat și a naturii. Mayașii obișnuiau să privească cerul pentru a ști ce urma să se întâmple, cum va fi vremea, ce le va oferi natura și chiar soarta. Descoperă ce zodie mayașă ești și află care este cea mai însemnată calitate a ta, cea care îți dă puterea interioară și care te reprezintă cu adevărat.

Ce este Horoscopul Mayaș?

În cultura mayașă, urmărirea cerului nopții era crucială pentru viața materială și spirituală a mayașilor. Prin înțelegerea stelelor, mayașii nu numai că și-au putut organiza recoltele și au putut să prevadă posibile fenomene ale naturii, dar și-au păstrat vii o serie de credințe și superstiții care au condus către horoscopul ce le poartă numele.

Mayașii aveau două calendare. Calendarul HaabCafric le-a dat cele 365 de zile ale anului comune în calendarul nostru actual, în timp ce calendarul sacru Tzol includea 260 de zile. Fuziunea ambelor a făcut loc Horoscopului Maya (Mayan, Mayaș), un sistem bazat pe relația dintre Soare și Lună în care sunt înregistrate 13 luni (și zodii) pe an.

Fiecăreia dintre aceste 13 luni îi corespunde unui semn zodiacal diferit cu trăsături specifice ce se bucură de simbolul și numele unor animale care trăiau în vremea aceea și care le influențau viața mayașilor.

Citește și:

Descoperă care este Puterea ta Magică în funcție de zodia ta Mayașă

Horoscopul Mayaș: zodia Maimuță (10 ianuarie – 6 februarie)

Puterea magică a Maimuței este încrederea. Cei născuți în această perioadă sunt oameni cu un optimism aparte, găsind mereu o cale să se descurce în viață. Pot fi rebeli și imprevizibili, din pricina imaginației și creativității lor debordante, însă mai presus de toate sunt oameni în care îți poți pune cu adevărat încrederea. Pentru că sunt foarte, foarte responsabili. Atunci când se apucă să realizeze ceva, fiți siguri că acel lucru va ieși cel puțin bine, dacă nu extraordinar. Și astfel se fac remarcați repede pentru puterea și talentul lor unic ce se reflectă în tot ceea ce fac.

Citește și:

Horoscopul Mayaș: zodia Falcon (7 februarie – 6 martie)

Puterea magică a șoimului Mayaș este reprezentată de determinarea acestora. Sunt foarte hotărâți atunci când vine vorba în a face ceva, nu sunt deloc persoane ușor influențabile și reușesc mereu să își atingă obiectivele propuse.

Un alt plus, nu își fac niciodată scopuri imposibile, ci întotdeauna acestea sunt bazate pe capacitățile lor reale, astfel încât aceste țeluri să poată fi îndeplinite.

puterea magica horoscopul mayas Foto: calavera roja/ shutterstock.com

Horoscopul Mayaș: zodia Jaguar (7 martie – 6 aprilie)

La fel ca și pisicile, puterea magică a acestora este independența, dar și faptul că știu să ceară ceea ce doresc. La fel cum pisica are un caracter individual și liber, dar totodată este extrem de afectuoasă și nu te poți abține să nu o mângâi și să nu îi oferi ceea ce își dorește.

Citește și:

Horoscopul Mayaș: zodia Fox (4 aprilie – 1 mai)

Deși în cultura noastră vulpile sunt cunoscute ca fiind animale șirete, totuși în horoscopul Maya zodia Fox se remarcă prin inteligență excepțională și capacitatea de a logiciza și de a lega informațiile între ele. Încă de mici aceste persoane pot fi observate cum rezolva puzzle-uri fără a întâmpina prea mari probleme, pot avea înclinații către matematică sau pot avea un simț iscusit de a obține lucrurile pe care și le doresc.

Horoscopul Mayaș: zodia Șarpe (2 mai – 29 mai)

Sensibili, protectori cu familia lor și cu toți cei dragi, dar totodată răzbunători dacă au fost răniți, nativii Șarpe au o putere magică aparte, aceea de a se autovindeca. Indiferent de trauma prin care trec, aceștia au puterea să se ridice orice ar fi, să își vindece rănile interioare, să se refacă complet și să fie gata să meargă mai departe. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc