Setari Cookie-uri

Care este Puterea ta Magică în funcție de zodia Mayașă

Horoscopul Mayaș se numără printre cele mai vechi sisteme astrologice de interpretare a personalității oamenilor și are la bază observarea cerului înstelat și a naturii. Mayașii obișnuiau să privească cerul pentru a ști ce urma să se întâmple, cum va fi vremea, ce le va oferi natura și chiar soarta. Descoperă ce zodie mayașă ești și află care este cea mai însemnată calitate a ta, cea care îți dă puterea interioară și care te reprezintă cu adevărat.

Horoscopul Mayaș: zodia Veveriță (30 mai – 26 iunie)

Acești nativi au ca și putere magică talentul lor fizic, motric. Pot deveni sportivi de performanță renumiți, pot deveni instructori ori sunt luați drept model, etalon pentru talentul lor artistic, pe care și-l pot manifesta prin artă. Pot fi, de asemenea, acrobați excelenți sau dansatori foarte apreciați.

Horoscopul Mayaș: zodia Țestoasa (27 iunie – 25 iulie)

Puterea magică a acestei zodii este afecțiunea. Acești nativi reușesc să adune în jurul lor cei mai valoroși oameni pentru ei, căci îi atrag tocmai prin afecțiunea și sinceritatea lor. Așadar se vor bucura de o companie mereu plăcută în viață, se vor distra și vor gusta din bucuriile mărunte ale vieții, vor iubi cu adevărat și vor îmbătrâni frumos.

Citește și:

Horoscopul Mayaș: zodia Liliacul (26 iulie – 22 august)

Puterea Liliacului este curiozitatea, sau, altfel spus, libertatea. Acești oameni au o capacitate excelentă de a se adapta la nou și imprevizibil, sunt curioși și tot timpul în mișcare, prezentând un dinamism aparte care le aduce și succesul în viață.

Horoscopul Mayaș: zodia Scorpion (23 august – 29 septembrie)

Puterea magică a acestor nativi este aceea de a observa și de a înțelege detaliul. Firi perfecționiste și deosebit de atente, acești nativi pot găsi adevărul acolo unde toți ceilalți l-au omis, pot găsi o soluție acolo unde toți ceilalți au eșuat. Însă, totodată, nu tolerează minciuna.

horoscop mayas

Foto: Richard Laschon/ shutterstock.com

Horoscopul Mayaș: zodia Cerb (20 septembrie – 17 octombrie)

Puterea magică a nativilor Cerb este aceea de a se depăși pe sine. Reușesc întotdeuna să evolueze spiritual și nu numai, își depășesc propriile limite și devin, pe zi ce trece, o persoană tot mai bună.

Citește și:

Horoscopul Mayaș: zodia Bufniță (18 octombrie – 14 noiembrie)

Puterea magică a nativilor Bufniță este prietenia. Acești nativi sunt deosebit de comunicativi și reușesc să stabilească cu ușurință contacte cu ceilalți. Sunt optimiști și veseli și nu este de mirare că au potențial de a-și face prieteni în toată lumea.

Horoscopul Mayaș: zodia Păun (15 noiembrie – 12 decembrie)

Puterea magică a acestor nativi este strălucirea. Oriunde ar merge, orice ar face, pur și simplu sunt șarmanți și ies foarte ușor în evidență. Au un stil și o educație aparte, știu să glumească, știu cum să manipuleze o convorbire, să convingă o persoană, așadar orice își propun, vor câștiga cu ușurință.

Horoscopul Mayaș: zodia Șopârlă (13 decembrie – 9 ianuarie)

Puterea magică a acestor persoane este energia. Au o putere de muncă imensă, au un ritm halucinant de a realiza lucrurile și indiferent de mediul în care trăiesc, direcția lor este una singură: în sus, către succes. Au o energie debordantă și odată ce își propun ceva, nimic nu le mai poate stă în cale.

Citește și:

Citește mai multe despre horoscopul maya aici: Astrologie: Semnificatie si totemuri in horoscopul mayas

Sursa foto articol: abxyz/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc