Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna aprilie 2022

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna aprilie a acestui an.

Luna aprilie este una dintre cele mai puternice luni ale lui 2022. Aceasta marchează începutul celui de-al doilea trimestru al anului și vine cu două luni noi ce deschid poarta eclipselor din următoarea perioadă. Energia Universului este la cote maxime și trebuie să profităm de ea. Înaintăm ușor în această lună magică, iar în sufletele noastre crește încredere în propriile forțe, voință incredibilă și dorința de a ne împlini visurile.

Universul ne spune că este timpul să ne trezim la viață. Așa cum natura se schimbă, și noi trebuie să ieșim din hibernare, să ne scuturăm puțin din somnul iernii și să ne transformăm viața așa cum ne dorim. Schimbarea este aici și trebuie să profităm de ea. Aprilie vine cu noi începuturi, cu mult curaj, cu o putere incredibilă de a deveni ceea ce vrem să fim.

Citește și:

horoscop aprilie 2022

foto Tithi Luadthong, Shutterstock

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în luna aprilie 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop aprilie 2022 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru această lună: Învăț să nu îmi mai fie frică de necunoscut. Ies din zona de confort și trăiesc viața la intensitate maximă. Am încredere în planul Universului pentru mine.

Horoscop aprilie 2022 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru această lună: Îmi deschid inima și învăț să iubesc din nou - mai pur, mai sincer, mai frumos ca niciodată. Îmi deschid sufletul și învăț să fiu vulnerabilă în fața oamenilor la care țin.

Horoscop aprilie 2022 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru această lună: Învăț să lupt mai mult pentru ceea ce îmi doresc. Nu mai permit obstacolelor ce stau în calea mea să mă oprească. Am încredere în mine și fac tot posibilul să le depășesc și să ajung acolo unde visez.

Citește și:

Horoscop aprilie 2022 zodia Rac

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt aici pentru că Universul știe ce este cel mai bine pentru mine. Îmi iubesc viața așa cum este, cu bune și cu rele, și învăț să mă bucur de ea fără să mă mai gândesc la ce ar trebui să se întâmple.

Horoscop aprilie 2022 zodia Leu

Mantra zodiei tale pentru această lună: Învăț să prioritizez lucrurile importante din viața mea. Învăț să îmi dau seama ce contează cu adevărat pentru mine astfel încât să fericită și liniștită.

Horoscop aprilie 2022 zodia Fecioară

Mantra zodiei tale pentru această lună: Aprilie este aici pentru a mă învăța să trăiesc cu adevărat. Înfloresc odată cu toate florile din lume și cultiv recunoștință și bucurie în viața mea. Mă bucur de această perioadă cu tot sufletul.

Citește și:

Horoscop aprilie 2022 zodia Balanță

Mantra zodiei tale pentru această lună: Fac pace cu trecutul. Iert oamenii care mi-au greșit și mă iert și pe mine astfel încât să îmi pot vindeca inima, să închid capitolul și să merg mai departe cu viața mea.

Horoscop aprilie 2022 zodia Scorpion

Mantra zodiei tale pentru această lună: Am încredere în mine, am încredere în ce îmi dictează sufletul. Iau deciziile pe care inima mea le consideră potrivite pentru mine în timp ce mă bucur de această călătorie.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc