Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna aprilie 2022

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna aprilie a acestui an.

Horoscop aprilie 2022 zodia Săgetător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu mă mai gândesc la ce s-a întâmplat și nu îmi mai fac griji pentru ce urmează să se întâmple. Viața mea este aici și acum, așa că aleg să o trăiesc cu bucurie și să mă bucur de momentul prezent.

Horoscop aprilie 2022 zodia Capricorn

Mantra zodiei tale pentru această lună: Am încredere în mine. Nu mai permit nimănui să îmi spună cum să îmi trăiesc viața. Mă las condusă de intuiție și fac alegeri cu inima.

Horoscop aprilie 2022 zodia Vărsător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Știu că Universul are un plan minunat pentru mine. Învăț să nu mai lupt împotriva destinului meu, să fac un pas în spate și să îi permit divinității să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg.

Citește și:

Horoscop aprilie 2022 zodia Pești

Mantra zodiei tale pentru această lună: Trec peste orice obstacol cu răbdare și cu zâmbetul pe buze. Învăț din greșeli și nu mă opresc aici, merg mai departe cu viața mea. Lupt pentru ceea ce îmi doresc.

foto main Lumitar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc