Setari Cookie-uri

Semnificația cărților de Tarot: ce reprezintă ultimele 11 cărți din Arcana Majoră?

Arcana Majoră prezintă 22 de cărți care sunt asociate Marilor Mistere, iar jocul de Tarot poate exprima pentru fiecare individ în parte anumite mesaje esențiale pentru acel moment din viață când jocul are loc. Vă invităm să descoperiți semnificația ultimelor 11 cărți din Arcana Majoră.

Semnificația cărților de Tarot din Arcana Majoră: XVIII Luna (La Lune)

Această carte este foarte bogată ca semnificație. Luna abordează latura ocultă și a paranormalului, dar totodată poate face referire la cele mai adânci emoții ale noastre, cele pe care le ascundem, pe care poate nu am vrea să le avem, cum sunt unele dureri puternice, răni poate încă nevindecate, frici și fobii, secrete compromițătoare, amintiri pe care poate nu am vrea să le avem.

Cartea Luna mai poate simboliza intuiție și clarviziune, indicând faptul că este bine să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim, de dragoste.

O altă semnificație a acestei cărți ar fi că în jurul nostru avem dușmani ascunși.

tarot arcana majora luna

Semnificația cărților de Tarot din Arcana Majoră: XIX Soarele (Le Soleil)

Este o carte puternic pozitivă. Soarele simbolizează speranța și adevărul, fericirea, împlinirea, viața și dragostea, autoîmplinirea.

Citește și:

Această carte mai simbolizează și relațiile bune cu ceilalți, dar și strălucirea și posibilitatea de a vă afla în centrul atenției tuturor, de a deveni faimos, persoană publică.

Când această carte apare, viața se schimbă în bine, ne bucurăm de împliniri, iubire, sănătate, noroc, adevăr și rezolvarea problemelor.

tarot arcana majora soarele

Semnificația cărților de Tarot din Arcana Majoră: XX Judecata (Le Jugement)

Este o carte puternică ce se leagă de toată viața individului. Ca și Judecată de Apoi, această carte va trage la răspundere pentru toate greșelile din trecut, dar și pentru problemele ignorate și lăsate nerezolvate.

Cartea poate reprezenta și pedepsele ce urmează ori recompensele pentru tot ceea ce a fost bine.

Această carte mai poate exprima trezirea spirituală, maturizarea și activarea conștiinței, abia acum fiind acceptate greșelile din trecut și căința.

Citește și:

tarot arcana majora judecata

Semnificația cărților de Tarot din Arcana Majoră: XXI Lumea (Le Monde)

Este o carte intens pozitivă și este asociată cu succesul în viață.

Această carte reprezintă ceea ce este mai bun în lume, calitatea relațiilor, împlinirea visurilor, începerea unei noi vieți sau a unei noi cariere care în sfârșit este în armonie cu țelul și menirea spirituală.

Cartea simbolizează totodată energie, vitalitate, motivație, optimism.

tarot arcana majora lumea

Semnificația cărților de Tarot din Arcana Majoră: Nebunul (Le Mat)

Nebunul este singura carte din Tarot care nu are număr. Așa cum ne și imaginăm, Nebunul anunță imprevizibilul, dar și independența în ceea ce privește deciziile în viață, este libertatea maximă a unei persoane, puterea de a fi el însuși, cartea simbolizând și creativitate sau sentimentul de a nu fi înțeles de ceilalți.

Citește și:

tarot arcana majora nebunul

Nebunul din Tarot este o carte marcată de energia impulsivității, care însă trebuie controlată pentru a evita efectele devastatoare ale acesteia.

Cartea mai poate simboliza insecuritate.

Surse foto articol: pixabay.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc