Setari Cookie-uri

Mercur a intrat în Taur. Află mesajele pe care Universul ni le trimite în această perioadă

Această perioadă pare să fie una foarte interesantă din punct de vedere astrologic. Mercur intră în Taur pentru a ne transmite mesaje importante de la divinitate. Toate semnele din Univers ne îndeamnă la disciplină, încredere, răbdare, responsabilitate și sinceritate. Sub această energie incredibilă, s-ar putea să ne simțim restricționați în urmărirea obiectivelor și să ne trezim concentrându-ne pe chestiuni care înconjoară destinul nostru sau să căutăm moduri de a ne elibera de legăturile karmice din trecut.

În cazul în care în ultima perioadă te-ai simțit mai competitivă decât de obicei, înseamnă că ai interacționat sau ai răspuns direct la energia lui Mercur din Berbec, care a început pe 27 martie și a durat până pe 10 aprilie - o perioadă de decizii rapide, acțiuni îndrăznețe și dorința de împlinit visuri.

Dar acest capitol s-a încheiat. Mercur, planeta comunicării, a informațiilor și a minții, s-a mutat în Taurul plin de înțelepciune, de calm și de răbdare, aducând o energie incredibilă care ne va ajuta să simțim nevoie de a căuta casa sufletului nostru.

Acest tranzit va oferi multă energie echilibrată și armonioasă tuturor semnelor zodiacale - zodiile de pământ vor fi cele mai norocoase în următoarea perioadă.

Citește și:

Mercur în Taur caută să întemeieze mintea într-o stare pură de cooperare și armonie, o șansă profundă de a lăsa inima să conducă și să restabilească relația dintre minte, trup și spirit.

foto Branko Simunek, Shutterstock

Iată care este mesajul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Pune-ți gândurile în ordine

Aceasta nu este o perioadă bună de a lua decizii importante sau de a face schimbări majore. În schimb, fă un pas în spate și încearcă să privești adânc în sufletul tău. Fă-ți ordine în emoții, sentimente, gânduri și idei. Va veni și momentul potrivit pentru a acționa.

Horoscop Taur

Trăiește cu zâmbetul pe buze

Bucură-te de această perioadă magică, draga mea născută în zodia Taur. Universul este de partea ta și te ajută să ai parte de cele mai frumoase momente ale acestui an. Se apropie și ziua ta, iar divinitatea aranjează frumos lucrurile de pe toate planurile. Ești o norocoasă, știai asta?

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ascultă-ți intuiția

Această perioadă este una bună pentru a privi adânc în sufletul tău și a îți da seama cine ești cu adevărat și ce te face fericită. Dacă vrei să schimbi drumul pe care mergi, acum este cel mai bun moment pentru decizii importante. Ascultă-ți intuiția și lasă-te condusă de inima.

Horoscop Rac

Trăiește doar pentru tine

Prea mult timp te-ai lăsat condusă de oamenii din jurul tău. În această perioadă Universul te îndeamnă să faci un pas în spate și să nu mai permiți nimănui să îți dicteze viața. Este momentul să trăiești doar pentru tine.

Horoscop Leu

Spune ce ai pe suflet

Nu mai ține în interiorul tău sentimente, emoții, gânduri, păreri. Este momentul să spui ce ai pe suflet, să te eliberezi de toate aceste stări și să fii sinceră atât cu tine, cât și cu oamenii din jurul tău. Ai ocazia să faci schimbări incredibile în relațiile personale.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Conectează-te la energia din jurul tău

Energia incredibilă a Universului coboară asupra semnului tău... și ar fi bine să profiți de ea. Acum este un moment foarte bun pentru a înțelege care este scopul tău în viață și ce ai de făcut pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop Balanță

Conectează-te la emoțiile tale

Preferi să ai discuții ușoare și nu prea îți place să te scufunzi în detalii. Dar ai face bine ca în această perioadă să te conectezi la propria fântână de sensibilitate și emoții pentru a te conecta și a empatiza mai bine cu cei la care ții.

Horoscop Scorpion

Mare atenție la modul în care comunici cu cei dragi

În această perioadă ar fi bine să te concentrezi puțin asupra modului în care interacționezi cu cei dragi. Învață să fii vulnerabilă și deschisă în conversații și să încurajezi compasiunea și afișarea sentimentelor. Este momentul să fii un exemplu pentru toți oamenii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc