Setari Cookie-uri

Mercur a intrat în Taur. Află mesajele pe care Universul ni le trimite în această perioadă

Această perioadă pare să fie una foarte interesantă din punct de vedere astrologic. Mercur intră în Taur pentru a ne transmite mesaje importante de la divinitate. Toate semnele din Univers ne îndeamnă la disciplină, încredere, răbdare, responsabilitate și sinceritate. Sub această energie incredibilă, s-ar putea să ne simțim restricționați în urmărirea obiectivelor și să ne trezim concentrându-ne pe chestiuni care înconjoară destinul nostru sau să căutăm moduri de a ne elibera de legăturile karmice din trecut.

Horoscop Săgetător

Transformă-ți visurile în realitate

Universul este de partea ta și te ajută să faci schimbări importante în ceea ce privește drumul pe care mergi în viață. Dacă ai visuri mărețe de împlinit, acesta este cel mai bun moment pentru a îți pune gândurile și ideile în aplicare și a lupta pentru ceea ce îți dorești.

Horoscop Capricorn

Ascultă ce are de zis sufletul tău

În loc să te lași condusă de ce spun oamenii din jur și să ajungi pe un drum ce nu îți este destinat, mai degrabă ascultă ce are de zis sufletul tău pentru că el știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Permite-i intuiției să te ghideze.

Horoscop Vărsător

Nu uita de visurile tale

În ultima vreme ai avut prea multe lucruri pe cap. Iată că acum totul se aranjează în favoarea ta și, în sfârșit, te poți bucura de rezultatele muncii tale. Este un moment bun pentru a te liniști și a îți îndrepta atenția asupra visurilor tale.

Citește și:

Horoscop Pești

Învață să iubești călătoria ta

Nu mai alerga atât de repede pe drumul pe care mergi. Oprește-te, ia o pauză și conectează-te la sentimentele și emoțiile tale. Bucură-te de călătorie, destinația este mai puțin importantă.

foto main Fred Mantel, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc