Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2022: ultima lună de primăvară ne aduce vești minunate, noroc la bani și împlinire în suflet

Horoscopul lunii mai 2022 sună promițător pentru majoritatea zodiilor, astrele aducându-ne noroc la bani, iubire, energie debordantă care ne va ajuta să accelerăm ritmul rezolvării responsabilităților din viața noastră, dar și conștientizarea unor situații importante din viața noastră și a lumii.

Horoscop Mai 2022: Zodia Berbec

În luna mai 2022, nativii Berbec se bucură de armonie în casă și în relațiile cu ceilalți, dar și în cuplu. Dacă vor ști să nu ceară prea mult de la partenerul de viață, pacea și armonia le va domina relația de iubire.

În planul carierei, Berbecii se simt la răscruce de drum. Își pun întrebări despre scopul muncii lor, încercând să își dea seama cum este mai bine pentru ei: să muncească pentru beneficiile financiare sau să practice munca de care sunt pasionați, care le aduce satisfacție interioară. Adevărul este că ar trebui împăcata și capra, și varza, iar acest lucru nu e tocmai ușor.

Horoscop Mai 2022: Zodia Taur

Nativii Taur traversează în luna mai o perioadă de evoluție spirituală, de echilibrare emoțională. Își pot schimba radical viziunea asupra unor aspecte din viața lor personală, devin mai optimiști, mai încrezători, mai detașați, așadar sunt mai deschiși către noi orizonturi, către schimbare, către șanse în plus.

Citește și:

Financiar există șansa să se ivească unele oportunități, privind noi câștiguri, însă acestea vor veni cu efort, cu muncă și stres. Cu toate acestea, se vor bucura de creșterile financiare și vor încerca să își facă planuri privind noi investiții.

horoscop mai 2022 gemeni Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop Mai 2022: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni se pot bucura de o perioadă minunată, cu condiția să fie atenți la detalii, căci în acestea stau multe răspunsuri. Dacă vor fi superficiali vor face alegeri greșite, vor cheltui inutil și vor pierde bani, iar peste toate acestea se pot certa cu persoana iubită, la ale cărei vorbe sau limbaj non-verbal nu au fost suficient de atenți.

Așadar, dacă vor o viață bună în luna mai 2022, este indicat să rămână ancorați în prezent, atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Va trebui să își acorde suficient timp de odihnă, căci oboseala îi poate împinge către greșeli.

Citește și:

Nu ar fi rău să facă și unele schimbări benefice și sănătoase în stilul de viață. Poate să adopte o alimentație mai echilibrată, să facă sport, să devină mai organizați cu lucrurile personale ori cu programul și așa mai departe.

Horoscop Mai 2022: Zodia Rac

Nativii Rac devin visători în luna Mai 2022, se lasă duși de val către tot ceea ce le face plăcere, savurează micile bucurii din zi și reușesc, pur și simplu, să își trăiască viața la superlativ.

Cei din jur pot observa că acești nativi înfloresc, radiază voie bună, iubire și armonie, sunt echilibrați și fac față cu mare ușurință stresului. Destul de surprinzător pentru sensibilul Rac.

În plan financiar nu se vor arunca în orice oportunitate, ci vor alege doar ceea ce le convine, ce le face plăcere, ce este relevant pentru viața lor.

Citește și:

Unii îi pot considera pretențioși și poate chiar așa devin, căci e prea scurtă viața că să o trăiești oricum. Citește continuarea în pagina urmatoare >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc