Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2022: ultima lună de primăvară ne aduce vești minunate, noroc la bani și împlinire în suflet

Horoscopul lunii mai 2022 sună promițător pentru majoritatea zodiilor, astrele aducându-ne noroc la bani, iubire, energie debordantă care ne va ajuta să accelerăm ritmul rezolvării responsabilităților din viața noastră, dar și conștientizarea unor situații importante din viața noastră și a lumii.

Horoscop Mai 2022: Zodia Leu

Nativii Leu pot avea unele neînțelegeri în familie sau în relația de cuplu în această lună. Au nevoie să își revizuiască interesele, dar și responsabilitățile în viața de cuplu, iar unii nativi chiar se pot gândi că este timpul să meargă pe alt drum.

În plan profesional, Leii își setează scopuri înalte, își doresc să treacă la un alt nivel în carieră lor și vor face tot ce le stă în putință pentru a da curs acestor noi direcții.

Pe de altă parte, luna mai 2022 reprezintă o perioadă propice ca Leii să se preocupe mai mult de evoluția lor personală.

Horoscop Mai 2022: Zodia Fecioară

Astrele le aduc noroc nativilor Fecioară în luna mai, în special în zona relațiilor. Așadar vor întâlni omul potrivit la locul potrivit, se pot revedea cu persoane dragi, cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, pot dezvolta noi proiecte alături de partenerii de afaceri abia întâlniți și așa mai departe. Important este să rămână activi, să meargă la toate evenimentele, să dea curs invitațiilor, să țină telefonul aproape și internetul deschis, căci nu se știe de unde va sări iepurele.

Citește și:

Este o perioadă relaxantă, chiar dacă plină de evenimente, este presărată cu reușite și împliniri pentru acești nativi.

horoscop mai 2022 fecioara Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop Mai 2022: Zodia Balanță

Luna Mai 2022 se anunță liniștită și relaxantă pentru nativii Balanță, care pot declara că aceasta este prima luna din acest an în care simt că și-au stabilit ritmul propriu, că lucrurile decurg după cum își doresc, că reușesc să își ducă la bun sfârșit responsabilitățile zilei în timp util, astfel încât le rămâne suficient timp să petreacă alături de cei dragi, să aibă grijă de imaginea lor, să se răsfețe și să se bucure de compania prietenilor.

În plan amoros, vor lăsa de la ei în cadrul discuțiilor în contradictoriu, pentru că pur și simplu nu vor să își strice starea de bine și echilibrul interior.

Citește și:

Horoscop Mai 2022: Zodia Scorpion

Cariera înflorește pentru nativii Scorpion în luna mai 2022. Aceștia reușesc fie să avanseze la locul de muncă, fie să bată palma pentru noi parteneriate sau pur și simplu își pot găsi un alt loc de muncă, unde să primească salariu mai mare sau unde se pot dezvolta și mai mult în carieră.

Unii nativi Scorpion se pot gândi acum să înceapă o nouă afacere, poate chiar au deja planul bine făcut, iar în luna mai se ivesc toate oportunitățile, astfel încât să ia startul. Citește continuarea în pagina urmatoare >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc