Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2022: ultima lună de primăvară ne aduce vești minunate, noroc la bani și împlinire în suflet

Horoscopul lunii mai 2022 sună promițător pentru majoritatea zodiilor, astrele aducându-ne noroc la bani, iubire, energie debordantă care ne va ajuta să accelerăm ritmul rezolvării responsabilităților din viața noastră, dar și conștientizarea unor situații importante din viața noastră și a lumii.

Horoscop Mai 2022: Zodia Săgetător

Nativii Săgetători traversează o perioadă melancolică în luna mai 2022, vreme în care anumite aspecte mai vechi din viața lor sau unele aspecte ale stilului de viață se schimbă, chiar dacă ei poate încă nu vor sau se simt nepregătiți pentru aceasta.

Deși probabil au avut destul timp pentru a se adapta la nouă realitate, totuși abia acum se văd puși în fața faptului împlinit.

De asemenea, este timpul să se implice mai mult în unele planuri profesionale, pe care le amână de luni de zile, iar acum situația s-a cam acutizat și trebuie să se mobilizeze să rezvolve responsabilități mai vechi.

Privind în ansamblu, în luna mai nativii Săgetător pur și simplu trebuie să ajungă la zi cu responsabilitățile lor, cu viața lor.

Citește și:

Horoscop Mai 2022: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn au nevoie să își îmbunătățească managementul stresului în luna mai 2022. Un concediu ar fi de ajutor, dar probabil nu va fi suficient pe termen lung.

De aceea vor simți nevoia să facă mici schimbări în stilul de viață, să își reorganizeze timpul, programul, să restabilească limite privind felul în care comunica cu ceilalți, scopul final fiind acela de a reuși să aibă timpul dorit și pentru ei.

Capricornii sunt recunoscuți pentru capacitatea lor extraordinară de muncă, însă uneori pot pierde controlul. Poate un program de sport să îl considere de ajutor, cu atât mai mult cu cât activitatea fizică prezintă efecte antistres și energizante, unde mai punem la socoteală că îi ajută să se mențină în formă.

Citește și:

Horoscop Mai 2022: Zodia Vărsător

Pentru nativii Vărsător, luna Mai 2022 le aduce schimbări în bine. Starea lor de spirit este mai bună, primesc energie astrală și puterea de a rezolva o multitudine din responsabilitățile restante și vor simți că reușesc să spargă bula, să iasă din cercul vicios în care s-au simțit închiși încă de la începutul anului.

Sunt dispuși să învețe lucruri noi, să cunoască oameni, să socializeze, să se bucure de viață și să facă un pas înainte în carieră.

horoscop mai 2022 varsator Foto: Subbotina Anna/ shutterstock.com

Horoscop Mai 2022: Zodia Pești

Nativii Pești sunt puși pe fapte mari, însă este posibil ca bugetul lor să fie depășit. Așadar se vor vedea nevoiți să acționeze și pe alte căi, unele care nu sunt chiar cele mai dorite, însă nu vor să încetinească ritmul evoluției în ceea ce și-au propus.

Citește și:

Luna Mai 2022 este fluctuantă, cu urcușuri și coborâșuri, cu perioade de relaxare alternând cu unele stresante, însă cel mai mult îi va obosi faptul că sunt nevoiți să își asume noi responsabilități, să muneasca mai mult și să se adapteze cu o viteză care îi scoate din confortul lor, sau, altfel spus, din „apele lor”.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc