Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din mai ne reamintesc că noi începuturi magice ne așteaptă. Universul este mai darnic ca niciodata

Luna mai va fi una dintre cele mai aglomerate si mai speciale luni ale anului 2022. Ne croim drum prin evenimente cosmice majore, prin retrograde dureroase si printr-un sezon dinamic de eclipse si de Luna Sangerie. 

22 mai: Mercur retrograd intra in Taur

Mercur retrograd se intoarce in Taur si ne ofera acum sansa de a reevalua orice puncte dureroase si probleme care pana acum erau ascunse. Avem ocazia sa preluam fraiele vietii noastre, sa luam deciziile pe care noi le consideram corecte si sa facem schimbarile la care visam de atat de mult timp.

24 mai: Marte intra in Berbec

Miscarea lui Marte in Berbec este forta care ne va ajuta sa eliminam barierele si vechile credinte stocate in sufletul nostru. Acest tranzit este unul care ne poate transforma complet daca acceptam sa renuntam la ideile si convingerile care ne scad energia si ne tin departe de succes.

28 mai: Venus intra in Taur

Dupa o calatorie plina de evenimente, Venus ne deschide calea catre Taur si ne poarta intr-o calatorie de imputernicire emotionala. In Taur, Venus radiaza o energie bogata si speciala, plina de frumusete, cooperare, dragoste si armonie.

Citește și:

30 mai: Luna Noua in Gemeni

Luna Noua in Gemeni transforma dorinta in devotament si ne ghideaza catre un nou capitol plin de claritate, intuitie, creativitate si imputernicire. Eclipsa de Luna Sangerie a eliberat obstacolele din calea noastra, iar acum Luna Noua ne ofera exact ceea ce avem nevoie pentru a ne axa pe cresterea noastra spirituala.

foto main Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc