Setari Cookie-uri

Horoscopul Darurilor Spirituale: Acesta este HARUL tău DIVIN în funcție de ziua în care te-ai născut

Dincolo de talentele noastre, de personalitatea pe care o dobândim și o construim, Horoscopul Darurilor Spirituale ne vorbește despre harurile noastre divine, pe care le primim în funcție de ziua în care ne-am născut. Putem folosi aceste daruri ca elemente cheie în viața noastră care să ne ridice blocajele, să ne deschidă ușile închise și să ne ajute să ne îndreptăm în direcția ce caracterizează menirea noastră pe acest Pământ. Descoperă care este Harul tău Divin în rândurile de mai jos.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Acesta este HARUL tău DIVIN în funcție de ziua în care te-ai născut

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de LUNI

Aceasta este prima zi din săptămâna, fiind ziua începutului și a cuvântului, a libertății de a alege, a startului într-o direcție. Ziua de luni poate reprezenta energia săptămânii și totodată și un nou început.

Cei născuți în această zi primesc Harul Cuvântului, așadar sunt buni cuvantotori și cheia reușitei lor în viață, dar și a dezvoltării spirituale rămâne, așadar, comunicarea.

Aceste persoane acumulează multe cunoștințe și trebuie să învețe să le dea mai departe. Pot câstiga ceea ce își doresc prin cuvânt, pot lega cele mai valoroase relații, pot fi reprezentanți ai unei comunități sau chiar vindecători, căci cuvântul este o putere și nu ar trebui să îl subestimăm.

Citește și:

horoscopul darurilor spirituale: harul divin pentru cei nascuti in ziua de luni Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de MARȚI

Persoanle născute în ziua de Marți sunt iubitoare ale viului, protejează natura și tot în sânul acesteia se regăsesc și se vindecă. Aceste persoane au Harul Vieții, așadar au o menire dublă pe acest Pământ.

În primul rând trebuie să învețe să se bucure de tot ceea ce este frumos în jurul lor, de prezența celorlalți, de iubirea prietenilor și a familiei, dar și de propria viață. Să învețe să trăiască frumos, să își găsească drumul spiritual și fericirea.

Apoi, tot ei vor găsi calea de a proteja viul, de a ocroti și ajuta oamenii, animalele, păsările, natura. Vor îmbătrâni frumos, plini de satisfacție și împlinire, dar totodată se vor maturiza devreme prin conștientizarea suferinței din jurul lor.

Citește și:

horoscopul darurilor spirituale, harul divin in functie de ziua nasterii Foto: Teo Tarras/ shutterstock.com

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de MIERCURI

Miercuri este o zi ce marchează mijlocul săptămânii lucrătoare, căci Duminică ne odihnim.

Așadar este o zi a echilibrului, a păcii interioare, a armoniei între trecut și viitor, între nou și vechi, între nemulțumire și dreptate, între aspirații și pragmatism.

Cei născuți în această zi știu să găsească armonia și echilibrul în toate, trăiesc cumpătat, dar frumos și împliniți, iar viața lor este mai blândă cu ei, ca valurile line ale marii.

Mai presus de toate, aceste persoane primesc un dar foarte prețios: Harul Iertării. Așadar bucuria de a trăi, pacea și mulțumirea interioară vin în primul rând din faptul că sunt oameni optimiști și veseli, care nu lasă ranchiuna, ura sau invidia să se acumuleze în sufletul lor și să le distrugă fericirea precum o ciumă.

Citește și:

Tocmai de aceea ne trezim, fără să ne dăm seama, că privim cu fascinație acești oameni atunci când avem norocul să îi întâlnim și să îi avem ca prieteni, aceștia fiind totodată și unii dintre cei mai buni sfătuitori.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de JOI

Ziua de Joi este cea a cunoașterii, a desfacerii tainelor, a intuiției și a recunoștinței.

Cei născuți în această zi primesc Harul Înțelepciunii. Aceste persoane înțeleg lumea dincolo de aparențe și au darul premeditării, știind cum ar putea evolua lucrurile și ce consecințe pot avea acțiunile prezente.

Ei înțeleg reacțiile oamenilor într-un mod profund, privind în sufletul lor, intuind suferințele și rănile pe care aceștia le poartă.

Citește și:

Dincolo de puterea lor extraordinară de înțelegere, persoanele născute în ziua de joi posedă și o puternică intuiție. Multe dintre deciziile lor nu au o explicație logică pe moment, însă intuiția le spune că aceea este calea. Și de cele mai multe ori au dreptate.

Acești oameni pot fi ghizi spirituali, pot fi persoane care să motiveze în sens pozitiv comunitățile, pot deveni cercetători în diverse domenii. Menirea lor este ca înțelegerea pe care o dobândesc să o dea mai departe lumii. Citește continuarea în pagian 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc