Setari Cookie-uri

Horoscopul Darurilor Spirituale: Acesta este HARUL tău DIVIN în funcție de ziua în care te-ai născut

Dincolo de talentele noastre, de personalitatea pe care o dobândim și o construim, Horoscopul Darurilor Spirituale ne vorbește despre harurile noastre divine, pe care le primim în funcție de ziua în care ne-am născut. Putem folosi aceste daruri ca elemente cheie în viața noastră care să ne ridice blocajele, să ne deschidă ușile închise și să ne ajute să ne îndreptăm în direcția ce caracterizează menirea noastră pe acest Pământ. Descoperă care este Harul tău Divin în rândurile de mai jos.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de VINERI

Ziua de Vineri este cea a frumosului, a tot ceea ce este mai frumos în viață. Așadar este ziua distracției și a celebrării, a bucuriei și a relaxării totodată. Vineri este ziua emoțiilor, a tuturor simțurilor, a răsfățului și a artelor, a exprimării prin frumos.

Cei născuți în ziua de Vineri au Harul Frumuseții, un dar aparte prin care reușesc să se bucure de viață ca nimeni alții și totodată să vadă tot ce-i mai frumos în lume și în oameni, să privească jumătatea plină a paharului, să aibă curaj să dea curs libertății interioare.

Cei născuți Vineri reușesc să trăiască fără a se consuma prea mult cu grijile zilnice, deși viața le poate oferi destule motive de îngrijorare. Privesc în jur și spre viitor ca și când ar purta un soi de ochelari divini care le evidențiază doar ce-i mai bun și mai frumos. Devin astfel persoane care, deși poate nu au nepărat o stimă de sine ridicată, totuși au curajul să încerce oportunitățile pe care viața le oferă, să rămână pe val, mereu ca un spirit tânăr și neliniștit.

Citește și:

Cu toții am vrea să purtăm „ochelarii” aceștia magici.

horoscopul darurilor spirituale: harul divin al celor nascuti in ziua de vineri Foto: Subbotina Anna/shutterstock.com

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de SÂMBĂTĂ

Sâmbătă este ziua vieții personale, a răsfățului și totodată a planurilor privind dezvoltarea personală și familială. Este o zi a intimității și a sincerității față de noi înșine totodată. Poate fi și ziua culegerii roadelor săptămânii.

Cei născuți în această zi primesc Harul Încrederii. Ei reușesc să fie practici, dar și visători totodată, găsesc repede în viață calea și menirea lor și pot fi oameni hotărâți și pragmatici.

Aceștia au încredere să acționeze, chiar dacă în sinea lor au temeri și indoilei. Ei știu că fără a acționa nu pot obține niciun rezultat, indiferent dacă acesta este negativ sau pozitiv.

Citește și:

Sunt persoane care pot avea o extraordinară perspectivă asupra viitorului și totodată sunt buni organizatori.

În general, încă de tineri sunt persoane de succes în viață.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au născut în ziua de DUMINICĂ

Duminică este ziua odihnii, dar mai presus de toate este ziua conexiunii cu sine, cu natura și cu toți cei dragi. Este ziua când te uiți în urmă la săptămâna ce a trecut, dar și înainte la cea care urmează. Duminică este totodată o zi de sărbătoare, o zi a ritualurilor, o zi magică.

Cei născuți Duminică primesc Harul Iubirii, harul suprem ce poate schimba lumea (interioară și exterioară).

Menirea acestor oameni este de a învață să se iubească pe sine, dar și pe ceilalți, răspândind iubirea ca mijloc de înțelegere și gestionare a problemelor în lume.

Citește și:

Acești oameni se simt excelent alături de familie și pot întemeia familii mari sau foarte, foarte unite.

Ei gestionează emoțiile și tensiunile în relații, știind mereu cum să aducă armonia și să restabilească o atmosferă de pace și împlinire interioară.

Pot fi buni mediatori, dar totodată devin un exemplu în comunitatea lor sau mai departe.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc