Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd: Aceste Zodii vor fi puternic influențate în următoarele 2 săptămâni

Mercur a intrat deja în cea de-a doua retrogradare a sa în 2022, care se încadrează între 10 mai și 3 iunie. De fiecare dată când întâlnim Mercur Retrograd este ca atunci când ne aflăm în fața unui profesor foarte înțelept, dar puțin iertător, care aplică principiile responsabilității și asumării greșelilor noastre, așadar orice neatenție, amânare sau cuvânt nepotrivit s-ar putea să ne coste. Dintre toate zodiile, focusul acestei perioade cade pe acești nativi, care se află direct în razele efecetelor lui Mercur Retrograd.

Zodii puternic influențate de Mercur Retrograd: Taur

Tranzitul lui Mercur Retrograd traversează prima casă a sinelui pentru nativii Taur și a doua casă a banilor și valorilor.

Așadar acești nativi se pot confrunta în această perioadă cu tulburări în ceea ce privește percepția propriei ființe, propriei vieți. Pentru că veți avea tendința să vedeți în special partea goală a paharului, noi vă recomandăm să încercați să căutați o metodă care să vă reamintească și să va ajute să vă concentrați în special pe părțile bune ale vieții voastre, pe oamenii dragi pe care îi aveți alături, să va reamintiți că, de fapt, sunteți bogați spiritual și binecuvântați. Și, de asemenea, să vă reamintiți că oricât de multe greutăți ați avut, mereu ați reușit să vă ridicați deasupra lor, să le rezolvați, să aveți succesul care să vă aducă împlinirea și fericirea, chiar dacă nu a fost ușor.

Citește și:

Celălalt aspect pe care nativii Taur ar trebui să îl aibă în vedere îl reprezintă bunurile de valoare și banii în general. Aici este posibil să existe riscul unor pierderi sau cheltuieli exagerate, al unor fraude chiar.

De aceea este recomandat ca Taurii să se gândească de zece ori înainte de a cheltui banii, să încerce să aibă o rezervă financiară pentru situații imprevizibile, poate chiar să aibă câteva rate plătite în avans pentru credite, iar bunurile de valoare să fie atent gestionate.

Nu îți face griji, drag nativ Taur, Mercur Retrograd are menirea de a ne pregăti în fața necazurilor și de a ne maturiza acolo unde încă suntem vulnerabili. Privește această perioadă ca pe una a lecțiilor valoroase din viața ta.

Citește și:

mercur retrograd cum influenteaza zodiile Foto: Mimma Key/ shutterstock.com

Zodii puternic influențate de Mercur Retrograd: Gemeni

Pe nativii Gemeni Mercur Retrograd îi răscolește profund în această perioadă, pentru că îi îndeamnă la introspecție. Privind în sinea lor cu mare atenție și sinceritate, Gemenii vor scoate de sub covor tot ceea ce nu voiau să vadă, tot ceea ce au amânat sau au lăsat nerezolvat sau nevindecat.

Este timpul curățeniei interioare, care nu este deloc ușoară. Se spune că cea mai grea luptă e cea cu ține însuți, așadar și Gemenii vor avea nevoie să facă unele schimbări importante în viața lor, poate chiar radicale, brutale.

Este timpul să aibă curajul de a merge pe propriul lor drum, de a se accepta așa cum sunt și de a-și lua în propriile mâini responsabilitatea pentru fericirea lor.

Citește și:

Este o perioadă cu decizii dificile, dar cu urmări minunate pentru acești nativi, de vor găsi puterea să implementeze schimbările despre care vorbeam mai sus.

Dragi nativi Gemeni, nu vă temeți să cereți ajutorul clor dragi, prietenilor, în jurul vostru veți găsi mai mult suport decât sperați.

Zodii puternic influențate de Mercur Retrograd: Fecioară

În perioada celui de-al doilea Mercur Retrograd din 2022 este recomandat ca Fecioarele să fie foarte, dar foarte atente la modul cum comunică și la ce comunică.

Atragem atenția în acest sens pentru că există riscul să facă unele greșeli ce por fi interpretate cu totul greșit sau pot face gafe ireparabile.

Dacă obișnuiesc să posteze în rețelele de socializare, este bine să verifice de câteva ori înainte să posteze. De asemenea, dacă lucrează în media sau în domenii precum jurnalism, ca profesori etc., adică în fiecare zi comunică cu oamenii, scriu articole, emailuri și așa mai departe, ar fi bine să fie foarte atenți la mesajul transmis, dar și la sursele pe care le au. Dacă o informație pare dubioasă ori poate incita la scandal, este recomandat să încerce să o verifice din mai multe surse. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc