Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd: Aceste Zodii vor fi puternic influențate în următoarele 2 săptămâni

Mercur a intrat deja în cea de-a doua retrogradare a sa în 2022, care se încadrează între 10 mai și 3 iunie. De fiecare dată când întâlnim Mercur Retrograd este ca atunci când ne aflăm în fața unui profesor foarte înțelept, dar puțin iertător, care aplică principiile responsabilității și asumării greșelilor noastre, așadar orice neatenție, amânare sau cuvânt nepotrivit s-ar putea să ne coste. Dintre toate zodiile, focusul acestei perioade cade pe acești nativi, care se află direct în razele efecetelor lui Mercur Retrograd.

Zodii puternic influențate de Mercur Retrograd: Săgetător

Nativii Săgetător tot amână unele responsabilități legate de familie ori încercă să se prefacă, ca și când nu le-ar vedea. Însă acestea există în mintea lor, chiar dacă încerca să le ignore. Iar în jurul acestor responsabilități se adună stres, neliniște și alte probleme, ca un efect al bulgărelui de zăpadă.

Mercur Retrograd va scotoci tocmai în această zonă a vieții nativilor Săgetător, care se vor vedea bulversați, puși în fața unor situații cu adevărat incomode pentru ei, pe care însă trebuie să le gestioneze cu atenție. Este posibil chiar să aibă de recuperat din trecut, față de cei dragi în special.

Nu toate greșelile lor pot fi reparabile, însă Mercur îi va determina ca de acum înainte să acționeze prompt, corect, oricât de incomod este pentru ei.

Citește și:

De asemenea, este posibil ca unele relații ale nativilor Săgetător să aibă de suferit.

Zodii puternic influențate de Mercur Retrograd: Pești

În această perioadă Mercur Retrograd va accentua diferențele dintre ceea ce Peștii își imaginează ori speră și realitate. Una și-au propus, însă alta pot să facă. Cel mai afectați vor fi acei nativi care s-au aventurat în realizarea unor proiecte fără a avea un plan bine făcut dinainte, care să cuprindă chiar și un backup. Așadar, aceștia se vor trezi în situații deloc plăcute, în care au consumat resursele fără a ajunge la rezultatele dorite sau au făcut greșeli pentru care acum trebuie să plătească.

Este posibil să apară tensiuni în relație cu cei dragi sau cu colaboratorii importanți pentru ei, iar unele relații pot ajunge destul de șifonate.

Citește și:

Recomandarea astrologilor este ca nativii Pești să își accepte greșelile, să nu încerce să arunce vina pe umerii altora și să aibă grijă să reacționeze cu calm și diplomație în fața situațiilor delicate, tensionate.

Foto articol: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc