Setari Cookie-uri

Horoscop: Dansul lui Venus iși influențele în iubire ale zodiei tale

Dacă ai suferit măcar o dată din iubire, știi că dincolo de suferința ta a stat un șir lung de întrebări la care nu ai găsit răspunsul. Și dacă ai iubit măcar o dată, știi că iubirea te schimbă și uneori reacționezi necontrolat în fața sa. Pentru că întrebările tale merită răspunsuri, te invităm să descoperi „dansul lui Venus”, planeta care îți dictează comportamentele în iubire. Vino să te descoperi, să știi ce așteptări să ai, să îți înțelegi reacțiile și experiențele, citind în rândurile de mai jos ce reprezintă Venus și iubirea, în general, pentru tine.

Horoscop: Venus în Leu

Nativi cu Venus în Leu își trăiesc iubirea în special vizând ceea ce își doresc de la relația lor și mai puțin lăsându-se mânați de emoții. Pot fi impulsivi și pasionali, însă relațiile lor stârnesc invidia și atrag atenția.

Astrologii spun că iubirile nativilor cu Venus în Leu sunt demne de o scenă de teatru, fiind grandioase, stridente, fascinante chiar.

Acești nativi nu își vor ascunde relațiile, ci le expun fără grijă în fața tuturor, fiind mândri de norocul și alegerea lor.

De asemenea, acești nativi sunt foarte activi în relații, găsesc foarte multe de făcut, sunt mereu puși pe o activitate, așadar plictiseala nu se va instala vreodată în viața lor amoroasă.

Citește și:

Horoscop: Venus în Fecioară

Nativii cu Venus în Fecioară iubesc cu reținere ca să spunem așa, în sensul că, dincolo de emoții, au multe frământări în sinea lor. Calculează, se întreabă, observă comportamente la partener și încerca să se gândească la înțelesul și sensul acestora.

Se gândesc la viitor, la cum ar putea să fie sau să nu fie. Sunt adesea atrași în special de relații care le satisface curiozitatea intelectuală, așadar se vor simți atrași de oameni inteligenți, cu educație sau care au un spirit al umorului aparte.

Pentru acești nativi este important în special ce valori găsesc în partenerul lor și mai puțin imaginea fizică a acestuia.

horoscop venus in balanta Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop: Venus în Balanță

Din nou Venus se află acasă, într-o casă a emoției, a artei, a frumosului și a dreptății.

Citește și:

Relațiile acestor nativi trebuie să fie sincere și juste, dar totodată frumoase și artistice. Acești nativi pot iubi să călătorească cu partenerul de viață sau cu familia.

Acești nativi reușesc să aducă armonia în cuplu, să elimine toate focarele arzânde ale unei discuții în contradictoriu, să trimită departe frustrările și să hrănească romantismul și dragostea în relație.

Pe cât de frumoasă și intensă este relația lor, pe atât de independentă. Acești nativi se dezvoltă singuri, sunt extrovertiți și reușesc adesea să rezolve problemele cu care se confruntă fără a implica și persoana iubită. De aceea celălalt se poate simți mai slab. Comunicarea eficientă va fi însă cheia relațiilor pentru acești nativi.

Horoscop: Venus în Scorpion

Nativii cu Venus în Scorpion iubesc intens, palpitant, periculos, efecrvecent. Fiecare act de iubire este intens și extrem, adeseori simțind că relația este cea care îi controlează pe ei și nu invers.

Citește și:

Legăturile lor pot fi de genul totul sau nimic, pot fi pe cât de extraordinare și pline de evenimente, pe atât de răzbunătoare.

În plus, acest semn mistic al Scorpionului poate influența modul în care acești nativi își aleg partenerii de cuplu. Uneori, pot fi mânați de superstiții sau credințe oculte, ceea ce le poate îngrădi libertatea și fericirea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc