Setari Cookie-uri

Horoscop: Dansul lui Venus iși influențele în iubire ale zodiei tale

Dacă ai suferit măcar o dată din iubire, știi că dincolo de suferința ta a stat un șir lung de întrebări la care nu ai găsit răspunsul. Și dacă ai iubit măcar o dată, știi că iubirea te schimbă și uneori reacționezi necontrolat în fața sa. Pentru că întrebările tale merită răspunsuri, te invităm să descoperi „dansul lui Venus”, planeta care îți dictează comportamentele în iubire. Vino să te descoperi, să știi ce așteptări să ai, să îți înțelegi reacțiile și experiențele, citind în rândurile de mai jos ce reprezintă Venus și iubirea, în general, pentru tine.

Horoscop: Venus în Săgetător

Pentru acești nativi, relațiile de dragoste sunt precum o ruletă rusească: niciodată nu știu când încep și unde se termină. Pentru ei, în dragoste nu există loc de regrete, iar dacă ceva nu merge, este loc pentru nou, pentru dezvoltare, pentru a se bucura mai departe de viață.

Nativii cu Venus în Săgetător au tendința să se îndrăgostească de parteneri care le oferă anumite servicii, mimând o dragoste pe interes, deși sunt sinceri în sinea lor. Își doresc să fie îngrijiți, admirați, protejați de către partener. Au o serie de pretenții, însă odată ce s-au hotărât, se implică intens în relația respectivă.

Pot avea perioade în care să simtă nevoia de libertate, de singurătate, nevoia de a explora departe de relație, poate chiar să se întoarcă în trecut.

Citește și:

Horoscop: Venus în Capricorn

Nativii cu Venus în Capricorn sunt atrași de persoane pe cât de inteligente și poate sus pe scara socială, pe atât de vulnerabile.

La exterior, acești nativi par puternici și orientați către succes, către rezultate palpabile, văzând parcă destul de bine și pragmatic cum ar dori să arate viitorul lor relațional.

În interiorul lor însă, lucrurile stau altfel. Deși nu știu să exteriorizeze, acești nativi sunt sensibili și emoționali. Au tendința de a ajuta, spiritul lor altruist înfluențându-le și relația. Tocmai de aceea în tinerețe se pot simți atrași de partenerii care au unele vulnerabilități pe care acești nativi vor să le rezolve. Se pot comporta ca salvatori în relațiile lor, până la vârstă când au suficientă maturitate emoțională și spirituală să facă alegerile cu adevărat bune pentru ei.

Citește și:

Horoscop: Venus în Vărsător

Greu de exprimat valorile în relații și iubire ale acestor nativi. Ei iubesc arătând atât cât poate partenerul să ducă, dar în esență iubesc cel mai liber, complet și nocnonformist dintre toate celelalte semne.

Acești nativi văd în partenerul lor omul cu rănile sale, cu nevoile sale, dar și cu puterile și caracteristicile forte pe care au tendința să le valorifice. Deși ei înșiși sunt destul de greu de înțeles, relațiile lor sunt originale și unice, lăsând o amprenta ce nu se va mai șterge din sufletul celuilalt, chiar și după decenii de la despărțire.

Nativii cu Venus în Vărsător sunt acei parteneri pe care nu-i mai uiți niciodată. Pe cât sunt de distanți, pe atât sunt de implicați. Sunt partenerii în care ai încredere când ești la celălalt capăt al Pământului, pe care îl vrei și aproape și departe, care știu să te susțînă și să îți ofere un umăr pe care să plângi la fel de bine cum știu să îți dea un șut să faci un pas înainte.

Citește și:

Acești nativi nu au relații obișnuite, experiențele lor dunt diverse, profunde și ciudate chiar în relațiile de cuplu. Priviți din exterior, partenerii acestui cuplu par să scape oricărei norme a logicii.

horoscop venus in varsator Foto: brickrena/ shutterstock.com

Horoscop: Venus în Pești

Mistuitoare sunt iubirile acestor nativi. Ei iubesc sincer și până la capăt, devotat și cu încredere, însă sunt greu de înțeles și par a fi neimplicați și centrați pe propriile lor scopuri.

Însă pe cât de tulburătoare pare iubrea lor, pe atât este de puternică. Vor fi de multe ori dezamăgiți, căci își vor găsi târziu sufletul pereche în viață. Însă odată ce vor avea partenerul potrivit lor, oricât de diferit ar fi, relația lor înflorește.

Citește și:

Este o relație puternică, în care se acceptă diferențele celuilalt, discuțiile în contradictoriu sunt sănătoase pentru a-și accepta aceste diferențe, ei nu se ceartă, ei construiesc.

Acești nativi nu suportă însă minciuna și oricât de mult ar iubi, nu vor trece peste principiile lor morale. Nu se tem de suferință, se tem că nu vor găsi acea iubire care să îi împlinească.

Sursa foto articol: brickrena/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc