Setari Cookie-uri

Celel 10 Legi Astrale ale Zodiei Berbec: descoperă influențele astrelor asupra vieții tale

Atunci când întâlnești un nativ Berbec, va fi greu să îl uiți prea repede. Berbecii au un magnetism aparte și ne atrag atenția printr-o serie de note discordante opuse, cum ar fi blândețea din comportament vs puterea din decizii, optimismul din gândire vs puterea de a intui un eșec, pretențiile când fac alegeri vs capacitatea de a acționa rapid și așa mai departe. Vă invităm să descoperiți cele 10 Legi Astrale care stau temelie temperamentului, calităților și defectelor nativilor Berbec.

Legile zodiei Berbec: Iubește cu toată inima

Toți avem temeri în iubire, mai ales după ce am fost dezamăgiți, după ce am suferit sfâșietor. Însă nativii Berbec nu se pot implica etapizat într-o relație, pentru ei ori este totul, ori nu este nimic.

Așadar, Berbecii se implică total în relația lor de dragoste, iar de fiecare dată când iubesc este ca pentru prima oară.

Berbecii iubesc sincer, iubesc nebunește, iubesc rebel și fără limite, însă totodată pot fi posesivi sau geloși.

Legile zodiei Berbec: Niciodată nu ai prea mulți prieteni

Nativii Berbec sunt comunicativi și deosebit de prietenoși, astfel încât, pe unde trec, pe acolo își fac noi prieteni. În plus, Berbecii rețin fețele oamenilor, numele acestora și detalii despre fiecare persoană pe care o întâlnesc. Așadar rămân conectați cu toți cei față de care s-au apropiat, fie prin muncă, fie prin alte ocazii.

Citește și:

Berbecii vor ști să apeleze la aceste persoane când au nevoie, legând astfel conexiuni, deblocând cursul unor evenimente, eliberând blocaje și „mișcând molecula” succesului oriunde s-ar afla.

Așadar, este lesne de înțeles de ce Berbecii ajung lideri și au sucees în viață. Un Berbec va avea o poveste fascinantă de viață.

Legile zodiei Berbec: Fii tu

Berbecii se pot lăsa uneori influențați de mediu,mai ales în anii tinereții, când își caută stiulul și încerca să se maturizeze și să se redescopere în noua postură, cea de adult. Însă Berbecii au unicitate, așadar, una dintre cele mai puternice Legi Astrale care îi ghidează este aceasta, de a fi ei înșiși. Ei înșiși în stilul vestimentar, în ideile pe care le au, dar și în sinceritate. Berbecul va spune adevărul când ceilalți poate nu îndrăznesc.

Citește și:

Legile zodiei Berbec: Învață să asculți

Iată că am ajuns și la "păcatele" Berbecilor. Au tendința, aviz Legea Astrală de mai sus, de a deveni încăpățânați și focusați pe propriile idei. Tocmai de aceea, pentru a evolua, pentru a se autodepăși, nu este suficient să învețe, ci să și aculte, căci dacă în cărți găsesc informație, în poveștile oamenilor găsesc experiență.

Așadar este recomandat ca Berbecii să învețe să asculte, cu mintea și cu sufletul, să fie atenți la ceea ce spun sau ascund ceilalți, la nevoile lor. Căci nu de puține ori oamenii din jur le pot transmite valori importante, chiar și când se așteaptă mai puțin.

Legile zodiei Berbec: Tu controlezi furia și nu ea pe tine

Firi active, impulsive și gata oricând să acționeze, nativii Berbec au de învățat cum să își accepte furia interioară, o caracteristică astrală, dar mai ales cum să o controleze. Chiar dacă în cele mai multe situații Berbecii rămân calmi, totuși, când se enervează, furia lor poate fi devastatoare.

Citește și:

Pentru a nu regreta mai târziu cuvinte sau fapte realizate sub impulsul furiei, o recomandare importantă din zodiacul european pentru zodia Berbec este să încerce să învețe cum să dețină un bun management al furiei.

Sursa foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc