Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Taur: ascultă Vocea Universului și descoperă puterile tale

Nativii Taur sunt fascinanți. Mereu cu un stil aparte, înconjurați de lux și originalitate, ne vor îmbia cu vorba lor dulce, ne vor motiva cu perseverența lor, ne vor uimi prin munca lor și ne vor vindeca prin bunătatea lor. Iată care sunt Legile Astrale, Vocea Universului pentru zodia Taur, ce conturează principalele trăsături ale personalității acestor nativi.

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Taur

Aceste legi sunt cele dictate de astre, ca o voce a Universului ce creionează principalele tendințe, puteri și caracteristici ale nativilor născuți în zodia Taur.

Legile zodiei Taur: Ascultă-ți simțurile, vor alege întotdeauna ceea ce este frumos

Nativii Taur sunt cunoscuți în întreg zodiacul ca având gusturi aparte, ca fiind iubitori de lux și de artă. În viața lor, vor face întotdeauna alegerile cele mai valoroase pentru ei, pentru casa lor și în general pentru mediul în care trăiesc.

Mai mult decât atât, astrele le deschid ușile, le aduc în cale acel frumosul de care au nevoie pentru a trăi împliniți.

Legile zodiei Taur: Bunătatea ta vindecă

Bunătatea Taurului nu trebuie confundată cu o slăbiciune. Căci Taurul este capabil să ajute persoanele dragi până la sacrificiu, însă nu ar trebui ca cineva să profite de bunătatea și dăruința unui Taur.

Citește și:

Odată dezamăgit, Taurul poate deveni răzbunător, putând să poarte ranchiună o viață întreagă. Taurul nu uită și nici nu iartă în totalitate. Dacă pare că a trecut peste un eveniment, de fapt l-a acceptat, însă rămâne mereu vigilent față de persoana care i-a greșit, iar șanse în plus și deschidere nu va mai oferi.

Așadar, bunătatea unui Taur vindecă, este infinită și salvatoare, însă odată dezamăgit, cealaltă față a Taurului este cu adevărat de evitat.

Legile zodiei Taur: Ambiția și determinarea sunt cele două uși ale succesului pentru tine

Nativii Taur obișnuiesc să aibă succes în viață și, mai mult decât atât, reușesc să tragă și persoanele tragi la drum cu ei, ca și parteneri. Astfel că succesul lor are ecou și în viața celor din preajma lor.

Citește și:

Taurii au două caracteristici cheie care îi ajută să învingă întotdeauna: au determinare și perseverență. Aceasta înseamnă că un Taur muncește mult, însă muncește cu ambiție, eficient pentru el însuși.

Rareori un Taur va accepta să muncească gratuit, poate doar în primii săi ani de maturizare.

Taurul își cunoaște valoarea și are pretenția de la cei din jur să îi fie respectată.

legile astrale ale taurului Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Legile zodiei Taur: Loialitatea este puterea ta

Taurii sunt zodie de Pământ, sunt familiști și loiali până la sfârșitul vieții. Se îndrăgostesc însă greu.

Loialitatea lor trece granițele familiei, fiind oameni de încredere in toate domeniile vieții, de la prietenii la parteneriate de afaceri.

Citește și:

În schimb, Taurii vor aștepta aceeași loialitate și de la ceilalți. La fel și punctualitatea. Nu vor tolera întârzierile la întâlniri și pe bună dreptate, căci se petrec pe timpul lor, o valoare prețioasă pe care nu o mai poți primi înapoi, odată ce-a trecut.

Așadar, activând Legea Atracției din Univers și fiind fideli pretențiilor personale, Taurii ajung să aibă în jurul lor doar oameni serioși, oameni cu diferite cunoștințe în artă și nu numai, oameni care obișnuiesc să se dezvolte continuu.

Legile zodiei Taur: Ești muncitor, dar să faci munca ce îți place

Vrobeam mai sus că Taurul își cunoaște adevărata valoare în carieră și că nu va accepta să muncească gratuit. Cu toate acestea, putem întâlni Taurii ca voluntari, cu condiția ca aceștia să rezoneze profund cu cauza pe care o susțin în voluntariatul lor.

Citește și:

Chiar mai mult, ei înșiși pot fi cei care inițiază și dezvoltă programe care schimbă concepții, care mobilizează mase, prin care îi ajută pe cei defavorizați.

Morala influențelor astrale pentru această zodie este simplă: vor căuta să facă ceea ce le place în viață, iar această regulă se aplică și în muncă lor. Pas cu pas, își vor îndrepta viața către ceea ce îi hrănește spiritual. Atenți și perfecționiști, vor ajunge ușor pe treptele succesului. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc