Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Taur: ascultă Vocea Universului și descoperă puterile tale

Nativii Taur sunt fascinanți. Mereu cu un stil aparte, înconjurați de lux și originalitate, ne vor îmbia cu vorba lor dulce, ne vor motiva cu perseverența lor, ne vor uimi prin munca lor și ne vor vindeca prin bunătatea lor. Iată care sunt Legile Astrale, Vocea Universului pentru zodia Taur, ce conturează principalele trăsături ale personalității acestor nativi.

Legile zodiei Taur: Ești înzestrat cu șarm, așadar îndrăznește

Nativii Taur sunt persoane frumoase, cu un bun gust în ceea ce privește vestimentația, amenajarea spațiului unde lucrează sau chiar al casei.

Sunt persoane care au mereu ceva inteligent de spus, au o privire pătrunzătoare și o statura impunătoare.

Nativii Taur sunt șarmanți, cuceritori și misterioși totodată. Pe cât sunt de hotărâți, pe atât sunt de retrași când încercăm să aflăm detalii despre viața lor.

Vocea Universului îi îndeamnă să aibă încredere în ei, să îndrăznească și vor reuși!

Legile zodiei Taur: Nu lăsa emoțiile negative să îți întunece mintea

Pe cât sunt de blânzi acești nativi, pe atât pot fi de impulsivi și înfocați. Atunci când se enervează, un Taur vede roșu în fața ochilor și poate acționa conform furiei.

Citește și:

Vocea Universului le șoptește să își antreneze mintea și sufletul, să învețe să se ecraneze în fața emoțiilor negative și să nu lase furia să îi controleze.

Legile zodiei Taur: Încrederea stă temelie relațiilor tale

În relațiile lor, Taurii sunt dedicați trup și suflet. Vor sări întotdeauna în ajutorul celor dragi, la orice oră, vor fi prezenți când este nevoie de ei, vor ști să aline o inimă frântă, vor ști să asculte suferința celor dragi și vor proteja vulnerabilitățile acestora.

Însă odată ce au fost trădați, odată ce încrederea lor a fost dărâmată, aceste relații nu mai pot fi reluate, căci Taurul nu uită și nici nu este dispus să își redeschidă sufletul în fața cuiva care l-a rănit.

Citește și:

legile astrale ale zodiei taur Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

Legile zodiei Taur: Iubirea pornește din inimă, dar își face lăcaș în minte

Nativii Taur se vor îndrăgosti nu doar cu inima, ci și cu mintea. Au nevoie deopotrivă ca sufletul lor să fie atins, dar mintea să accepte relația respectivă.

Tocmai de aceea nu vor intra sau, cel puțin, nu vor rămâne în relații care le fac rău sau care îi opresc din evoluția lor.

Nativii Taur nu se vor lăsa dominați, libertatea lor este prețioasă. De asemenea, au nevoie de un partener care să fie blând și loial, dar totodată orientat către cultură, căci Taurii doresc adesea să aibă discuții interesante cu partenerul lor, doresc să ceară păreri, vor ieși adesea în cercurile lor alături de persoana iubită, căci cuplul este foarte important pentru aceștia.

Citește și:

Așadar și mintea trebuie să le accepte dragostea ca relația să aibă loc.

Taurii nu acceptă prea multe compromisuri în relația de iubire și nici nu vor lăsa prea mult de la ei.

Legile zodiei Taur: Vei ști de ce ai nevoie

Drumurile interioare ale nativului Taur sunt întortocheate, complexe, dar luminate spiritual. Acești nativi, pas cu pas în viața lor și în evoluția lor spirituală, vor intui adevărul interior, vor ști de ce au nevoie și unde să ceară.

Taurii sunt persoane destul de sociabile, așadar își vor face cu ușurință contacte în viață. Prin urmare, vor avea cui să ceară, iar la rândul lor vor oferi necondiționat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc