Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Gemeni: Universul îți șoptește ce-i mai bine pentru tine

Gemenii sunt considerați o zodie duală, alături de care învățăm să ne bucurăm de calitățile lor, dar totodată putem descoperi și cum se simte lipsa acestora. Gemenii sunt persoane intelectuale, dar care totodată iubesc viața și oamenii, care au puterea de a merge mai departe chiar și când au sufletul sfâșiat, care au în interiorul lor lumina ce îi ajută să străbată orice întuneric. Prezența unui nativ Gemeni este răvășitoare, plină de esență și optimism, de vesie și putere umană. Vă invităm să descoperiți care sunt acele Legi Astrale, legi pe care Universul le șoptește la nașterea Gemenilor, urmând să le influențeze caracterul și să le contureze viața.

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Gemeni

Așa cum fiecare zodie are caracteristicile sale generale, chiar dacă la nivel individual suntem unici, Universul ghidează prin poziția astrelor la momentul nașterii o serie de legi Astrale care vor influența caracteristicile generale ale nativilor Gemeni. Descoperiți care sunt puterile și valorile interioare ale Gemenilor.

Legile zodiei Gemeni: să comunici cu bunătate și înțelegere

Nativii Gemeni urăsc minciuna, așadar vor avea tendința să spună mereu adevărul, iar uneori o vor face deloc voalat. Adevărul potae fi uneori dureros, așadar recomandarea astrelor este să comunice cu empatie și bunătate ceea ce au de spus, căci vorba dulce mult aduce, cum spune și proverbul.

Legile zodiei Gemeni: să gândești în amănunt, dar să privești în ansamblu

Nativii Gemeni au simțurile formate pentru detaliu. Ei pot pătrunde în profunzimea ființei umane, pot vedea detalii și aspecte ale unor situații, obiecte, probleme acolo unde nimeni nu le vede.

Citește și:

Cu toate acestea, există riscul să își centreze atenția la un anume amănunt, care ar putea să le influențeze deciziile finale. De aceea, Gemenii, oricât de departe și profund vor vederea, trebui să își păstreze privirea de ansamblu asupra celorlalți, asupra relațiilor pe care le au, soluții, probleme, obstacole etc.

Legile zodiei Gemeni: pentru tine e ușor să ajuți, pentru alții ajutorul tău este speranța lor

Nativii Gemeni își oferă ajutorul cu mare ușurință, pentru ei să ajute reprezintă un fel de a fi, un fel de a trăi. Astfel că, uneori, poate din confort sau distrași de alte aspecte din viața lor, nu vor considera important să își acorde ajutorul.

Însă, chiar dacă pentru Gemeni pare simplu, căci sunt înzestrați astral cu calități și noroc, alții însă pot depinde de ajutorul lor. Oricât de mic și nevaloros li se pare Gemenilor acel ajutor, pentru alții poate fi o comoară.

Citește și:

Iar intuiția Gemenilor de a ajuta este fascinantă, căci ei sunt cei pe care îi vom găsi întinzându-ne mâna la locul potrivit, la momentul potrivit.

legile astrale ale zodiei gemeni Foto: ladyphoto/shutterstock.com

Legile zodiei Gemeni: chiar dacă furia vine mai repede, fericirea durează mai mult

Nativii Gemeni se pot înfuria repede, însă pe măsură ce se maturizează învață să își prețuiască echilibrul interior.

Refuzând și controlând furia, am putea spune că pur și simplu nu oricine și nu orice merită nervii lor. Așadar, învățând să rămână calmi și echilibrați, vor fi mai fericiți și vor avea mai puține de regretat pe termen lung, cum ar fi vorbe spuse sau fapte făcute la nervi.

Nu e de mirare dacă micuțul Gemeni este activ și focos, iar adultul rămâne blând, calm, cu un zâmbet pe buze chiar și în fața necazurilor.

Citește și:

Legile zodiei Gemeni: fă-ți prieteni pretutindeni

Peste tot pe unde vor merge, nativii Gemeni își vor face prieteni și vor lega relații valoroase cu cei din jur. Opiniile Gemenilor au ecou în microsocietatea unde aceștia activează, iar viața le va deschide multe uși prin prisma tuturor acestor cunoștințe.

Vor ști să ceară ajutorul și în mulțimea lor de prieteni cineva se va găsi să le întindă soluția pe tavă atunci când au nevoie. De asemenea, și Gemenii ajută fără a cere nimic înapoi.

De-a lungul vieții, vor crea o comunitate frumoasă în jurul lor, vor descoperi noi valori, culturi, se vor dezvolta spiritual, social și intelectual.

De aceea unui Geamăn îi este dat să călătorească, să fie curios, să cunoască! Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc