Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Gemeni: Universul îți șoptește ce-i mai bine pentru tine

Gemenii sunt considerați o zodie duală, alături de care învățăm să ne bucurăm de calitățile lor, dar totodată putem descoperi și cum se simte lipsa acestora. Gemenii sunt persoane intelectuale, dar care totodată iubesc viața și oamenii, care au puterea de a merge mai departe chiar și când au sufletul sfâșiat, care au în interiorul lor lumina ce îi ajută să străbată orice întuneric. Prezența unui nativ Gemeni este răvășitoare, plină de esență și optimism, de vesie și putere umană. Vă invităm să descoperiți care sunt acele Legi Astrale, legi pe care Universul le șoptește la nașterea Gemenilor, urmând să le influențeze caracterul și să le contureze viața.

Legile zodiei Gemeni: ascultă-ți intuiția

Un nativ Gemeni va ști să recunoască minciuna, oricât de bine ascunsă sub aparențe ar fi aceasta.

Pentru că există o voce interioară care le șoptește și pe care ar fi bine să o ascute: intuiția. Așa vor ști, de exemplu când o relație nu este potrivită pentru ei, chiar și când nu au niciun argument. Vor ști când urmează să fie păcăliți, vor simți când ceva nu este în regulă, vor simți când un pericol este aproape.

Legile zodiei Gemeni: ai puterea de a merge înainte și lumina de a străbate orice întuneric

Nativii Gemeni sunt persoane pe cât de sensibile, pe atât de puternice. În interiorul lor mocnește un foc, o lumină ce poate străbate orice întuneric. Așadar, chiar dacă vor întâmpina multe greutăți în viață, vor șți să se lege de tot ceea ce este frumos în sufletul lor, dar și în lume, vor găsi curajul și puterea de a merge mai departe, vor încerca să se echilibreze atunci când vor fi nevoiți să aleagă dintre două rele pe cea mai... bună.

Citește și:

Legile zodiei Gemeni: alegerea, dilema ta

Intuiția și forța interioară îi ghidează, de obicei, pe nativii Gemeni în alegerile lor. Cu toate acestea, astrologic vorbind, Gemenii sunt o zodie duală, ei pot vedea o carte a vieții pe ambele părți, iar uneori va fi foarte dificil să facă diferența, să înțeleagă care este alegerea bună pentru ei sau pentru ceilalți sau chiar vor avea tendința să refuze să aleagă atunci când nicio opțiune nu este bună.

Această dualitate îi urmărește pe tot parcursul vieții, tocmai de aceea vor fi situații când nativii Gemeni vor fi neînțeleși de ceilalți și cumva neputincioși în a-și arăta puterea de a vedea acolo unde ceilalți nu o fac.

De aceea, se pot naște unele frustrări interioare pe care trebui să învețe să le controleze și să le depășească de-a lungul vieții.

Citește și:

Legile zodiei Gemeni: rutina nu-i pe placul tău, așadar lasă loc diversității

Nativul Gemeni gustă viața, se bucură de tot ce este frumos în aceasta, este vesel și plin de speranță, dar totodată rămâne o persoană foarte curioasă. Confortul îi place, însă nu când este legat de rutină. Așadar poate face alegeri luxoase în viața sa, însă va părea nestatornic, mănat de o curiozitate interioară.

Nativul Gemeni trebui să exploreze, să cunoască, să descopere, iar călătoriile îi fac bine și îi vindecă impulsurile.

Tocmai de aceea un nativ Gemeni trebuie să iasă din casă, din birou, să cunoască oameni, să călătoreacă, să bătătoreacă drumurile la pas, să simtă delatiile și energiile locurilor.

Legile zodiei Gemeni: viața poate fi grea, dar e mereu loc de veselie în ea

Dacă ați cunoscut vreodată un nativ Gemeni, veți ști deja că acesta aduce veselia în jurul său. Știe să învârtă cuvintele, senzațiile, concluziile, astfel încât să creeze glume bune, care chiar pot scoate la iveală frânturi de adevăruri nespuse, dar care vor fi acceptate tacit când toți zâmbesc cu subînțelegere.

Citește și:

Nativul Gemeni știe să facă haz de necaz, dar în sensul bun al cuvântului și are seninătatea de a trece cu speranță și optimism peste obstacolele și greutățile vieții.

Sursa foto articol: IVASHstudio/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc