Setari Cookie-uri

Horoscop IULIE 2022: astrele ne aduc iubire, hotărâre și putere interioară

Horoscopul lunii iulie 2022 ne aduce multe vești bune. Astrele ne oferă noroc și ne ajută să deschidem uși la care băteam de multă vreme. Este important să fim atenți la emoțiile noastre, la modul în care comunicăm cu ceilalți, dar și la evoluția noastră spirituală. Descoperiți horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Berbec

Luna Iulie 2022 se anunță a fi o perioadă minunată pentru nativii Berbec.

Aceștia vor ști să se bucure de viață, să găsească plăcerea în tot ceea ce fac, să comunice excelent cu cei din jur și să se bucure de oportunitățile care le apar în cale.

Au succes social, pot aborda chiar și persoane la care, poate în alte circumstanțe ar fi ajuns foarte greu. Au curajul să deschidă uși, să vorbească, iar astrele îi înzestrează cu talent în a îmbina cuvintele. Sunt carismatici, vor ieși ușor în evidență și vor avea succes, oriunde vor merge.

În plus, vor ști să găsească timp și pentru ei și să se bucure de mici concedii, mici escapade din viațacotidiană.

horoscop iulie 2022 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop IULIE 2022: Zodia Taur

Luna iulie 2022 este simțită ca o perioadă eliberatoare pentru nativii Taur. Aceștia vor avea puterea să se detașeze de grijile cotidiene, de frustrările adunate în timp și se vor bucura pur și simplu de viață, de calitățile și oportunitățile pe care le au.

Citește și:

Vor privi lumea ca prin niște ochelari roz, care îi ajută să vadă mai întâi tot ceea ce este mai bun și mai frumos în jurul lor.

De asemenea, se vor uita în interiorul lor privind minunile care zac acolo, așadar vor începe să se ocupe mai mult de plăcerile lor, de corpul lor, de viața lor spirituală.

Vor da frâu liber intuiției și totodată își vor dezvolta hobby-urile, la care renunțaseră de mult.

Unii vor picta, alții vor crea, alții vor înota sau se vor plimba în natură, după propriile plăceri.

Cei din jur îi vor privi cu admirație, căci Taurii devin un exemplu extraordinar de cum îți poți trăi viața cu mulțumire și bucurie.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni, luna iulie 2022 este una a iubirii și a strălucirii.

Citește și:

Gemenii vor comunica excelent, își vor face noi prieteni și noi parteneri de afaceri, vor fi carismatici și vor străluci în ochii celorlalți. Plini de umor fin, dar totodată inteligenți, Gemenii vor reuși să cucerească orice public.

Mai mult decât atât, relațiile lor de dragoste se vor îmbunătăți considerabil. Vor ști să își suprindă persoana iubită și să readucă armonia în cuplu.

Cei singuri au șanse foarte mari să își întâlnească sulfetul pereche, așadar este bine să se uite atent în jur, căci jumătatea este pe undeva prin preajmă. Citește continuarea în pagina următoare >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc