Setari Cookie-uri

Horoscop IULIE 2022: astrele ne aduc iubire, hotărâre și putere interioară

Horoscopul lunii iulie 2022 ne aduce multe vești bune. Astrele ne oferă noroc și ne ajută să deschidem uși la care băteam de multă vreme. Este important să fim atenți la emoțiile noastre, la modul în care comunicăm cu ceilalți, dar și la evoluția noastră spirituală. Descoperiți horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt puși în fața acelor situații de care au fugit de ceva vreme. De data acestea ies toate la suprafață, se acutizează și necesită atenție și rezolvare din partea Capricornilor.

Desigur că la finalul lunii acești nativi se vor simți mai ușori, căci au rezolvat o serie dintre problemele vechi, însă dacă privim parcursul lunii, putem spune că acești nativi vor avea parte de tensiuni, de forfotă interioară, stres, griji și tot felul de emoții.

Așadar, chiar dacă este o lună benefică din punct de vedere al reușitelor, totuși luna iulie este efervescentă și tensionată pentru acești nativi.

Recomandările noastre sunt ca aceștia să încerce să își păstreze calmul, să nu amâne și să delege activități și responsabilități pe cât posibil.

Citește și:

Horoscop IULIE 2022: Zodia Vărsător

Luna iulie este plină de romantism și energie pentru nativii Vărsător, astfel că aceștia vor avea parte de tot felul de experiențe, poate noi, însă care, în esență, le vor face plăcere și le vor aduce rezultate dorite în viață.

Pot participa la reamenajari, la muncă de voluntariat, pot ieși cu prietenii în excursii la munte, se pot înscrie la o sală, în tot cazul cert este că toate aceste activități vor necesita efort fizic.

Mișcarea le va face bine, indiferent de cât de stresante sunt situațiile prin care trec, iar la finalul acestei luni corpul lor va fi mai liber de stres și mai tonifiat totodată.

Este însă o lună imprevizibilă, în care Varsatorii se vor concentra pe reușite mici, vor avea un plan, o tactică și vor merge pas cu pas înainte, căci sunt grăbiți să rezolve anumite aspecte din viața lor.

Citește și:

În plan sentimental, se dovedesc a fi romantici și deschiși în a petrece timp frumos alături de persoana iubită. Cu toate acestea, pot fi percepuți ca fiind foarte agitați, căci într-adevăr ritmul Vărsătorilor în această lună va fi foarte alert.

horoscopul lunii iulie 2022 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop IULIE 2022: Zodia Pești

În iulie 2022, nativii Pești se dovedesc a fi deosebit de sensibili, luând personal aproape orice. Tocmai de aceea pot interpreta exagerat sau negativ problemele altora și se vor trezi că acționează într-un mod atât de impulsiv, încât și ei sunt uimiți de propriile lor reacții.

Își pierd ușor calmul și fac din țânțar armăsar, așadar pot avea multe certuri și conflicte din motive minore.

Aliatul lor de nădejde rămâne sportul, motiv pentru care sfatul nostru este să încerce să facă mișcare cu orice ocazie. De exemplu, dacă nu reușesc să se înscrie la o sală sau într-un program sportiv organizat, să evite să ia liftul, să meargă mai mult pe jos și mai puțin cu mașină, să se apuce de reparații prin casă și de alte activități care implică muncă fizică.

Citește și:

Se pare că doar mișcarea îi ajută să elime stresul și să își mențină calmul. Unde mai punem la socoteală că mișcarea este sănătoasă și le aduce multe beneficii în acest sens.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc