Setari Cookie-uri

Horoscop IULIE 2022: astrele ne aduc iubire, hotărâre și putere interioară

Horoscopul lunii iulie 2022 ne aduce multe vești bune. Astrele ne oferă noroc și ne ajută să deschidem uși la care băteam de multă vreme. Este important să fim atenți la emoțiile noastre, la modul în care comunicăm cu ceilalți, dar și la evoluția noastră spirituală. Descoperiți horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Rac

În luna iulie 2022, nativii Rac se vor simți ca și când ar fi primit baterii noi și mult mai puternice.

Vor avea foarte multă energie și nu doar psihică, ci și fizică, așadar să nu ne mirăm dacă vom găsi Racii în majoritatea activităților sportive la care participăm, căci vor avea poftă de efort fizic, de întreținere corporală și răsfăț.

În plus, Racii vor avea o poftă avidă de cunoaștere. Poate vor urma un curs, vor învăța o limbă străină sau pur și simplu se vor perfecționa într-un domeniul la care visau de multă vreme. Poate fi vorba chiar și de un hobby.

Tot în această perioadă vor fi neliniștiți și dornici să descarce adrenalină. Poate vor plănui un concediu mai neobișnuit sau vor avea curajul să încerce lucruri noi, în fața cărora ar fi fost reticenți în altă perioadă.

Citește și:

Pot să apară schimbări în bine și la locul de muncă, unde Racii au multe idei bune și o efervescență mobilizatoare și pentru cei din jur.

horoscop iulie 2022 pentru toate zodiile Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop IULIE 2022: Zodia Leu

„Hakuna matata” este deviza nativilor Leu în Iulie 2022, când pur și simplu refuză să își mai facă griji pentru ceva, vor lasă viața să curgă și vor încerca să se bucure de tot ceea ce este bun și frumos în aceasta.

Calmul îi curpinde, iar ritmul lor va fi mult mai concentat cu cel al Universului, astfel că întreagă lor vibrație se ridică și vor fi intuitivi, înțelepți, calmi și calculați. Nu se vor mai grăbi să acționeze, nu vor mai vâna rezultate, ci pur și simplu se vor bucura de viață, de cei dragi de lângă ei, de concedii și natură.

Citește și:

Este o perioadă de reîncărcare energetică, reconectare cu sine și de regenerare fizică, dar și spirituală. Așadar, putem concluziona că luna iulie este ca o frână din haosul cotidian și ca o pauză binemeritată, cu efecte pozitive asupra calității vieții, dar și asupra sănătății și vieții sociale pentru nativul Leu.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară primesc o energie astrală debordantă în iulie 2022, motiv pentru care le va fi greu să o consume.

Așadar, vor avea poftă să facă foarte multe lucruri, să se implice în multe activități, însă pentru cei din jur totul ar părea dificil de suportat, pentru că aceștia nu vor reuși să urmeze ritmul alert al nativilor Fecioară.

Tocmai de aceea este posibil ca Fecioarele să aibă falsa senzație că cei din jur nu se implică suficient, că pot fi nepăsători sau se pot simți dați la o prate. Aceste senzații nu sunt reale, pur și simplu cei din jurul lor, indiferent dacă sunt prieteni, parteneri de afaceri sau familie, pur și simplu nu reușesc să se adapteze vitezei pe care o prezintă nativii Fecioară. Citește continuarea în pagina următoare >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc