Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa comunici cu nativii din fiecare zodie

Invata sa comunici cu cei dragi in functie de zodia lor. Tu te recunosti in descrierea zodiei tale?

Invata sa comunici cu cei dragi in functie de zodia lor. Tu te recunosti in descrierea zodiei tale?

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


BERBEC

Nativului Berbec ii place foarte mult sa contraargumenteze, deci inarmeaza-te cu dovezi inainte ca sa incepi o polemica cu acest nativ! Ei isi sustin idea cu incapatanare. Daca vrei o opinie sincera, intreaba un berbec! Iti spune adevarul in fata, chiar daca este crud. Ca sa ai o comunicare armonioasa cu un nativ Berbec trebuie sa ii respecti punctul de vedere!

TAUR

Nativii Tauri au cunostinte solide despre viata, inspirate din experienta si nu din teorii. Le place sa vorbeasca despre subiecte practice si sa dea sfaturi. Daca vrei o sugestie pragmatica, intreaba un Taur. Va veni cu o idee geniala ce iti va aduce si profit financiar!

GEMENI

Gemenii sunt foarte vorbareti, curiosi si au cunostinte bogate despre lucruri diverse. Pot sustine o conversatie cu absolut oricine, indiferent de sex, varsta sau apartenenta religioasa. Dimpotriva, sunt chiar curiosi sa descopere ceva nou! Daca vrei sa afli ultimele stiri si informatii, intreaba un Gemeni: ei sunt mereu la curent cu tot ce este nou!

RAC

Au o memorie deosebit de vie ceea ce ii face foarte bun povestitori. Nu o sa te plictisesti niciodata in compania unui Rac: daca este fericit, o sa te poarte cu povestile sale pe taramuri de vis, daca sufera, iti va inmuia inima. Marea calitate a Racilor este ca sunt ascultatori ideali, atenti la detalii si empatici. Ca sa te intelegi cu un Rac, ai grija sa nu ii ranesti sentimentele prin cuvinte prea dure!

LEU

Leii au mereu dreptate, ar trebui sa stii acest lucru din primul moment in care intri intr-o conversatie cu un nativ al acestei zodii regale. Foarte convingatori, eruditi si amuzanti, sunt persoane placute in societate. Sunt atenti cu cei dragi lor si atat timp cat ii respecti, nu exista probleme in comunicare. O aluzie ironica insa la adresa acestui nativ si vei vedea ce forta are un Leu!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc