Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa comunici cu nativii din fiecare zodie

Invata sa comunici cu cei dragi in functie de zodia lor. Tu te recunosti in descrierea zodiei tale?

FECIOARA

Nativii din zodia Fecioara sunt deosebit de atenti la detalii si au un spirit de observatie foarte bun. Masoara-ti cuvintele cand vorbesti cu acest nativ, deoarece va analiza foarte bine ceea ce spui. Pretinde sinceritate si nu ii plac infloriturile, laudele gratuite.

BALANTA

Diplomatia este arma nativilor din aceasta zodie. Stapanesc bine arta conversatiei si cu zambetul pe fata te vor convinge sa le faci pe plac. Sunt foarte buni negociatori si observa ambele laturi ale unei situatii. Daca vrei o parere chibzuita, intreaba o Balanta! Nu folosi niciodata cuvinte vulgare si nu ridica vocea cand vorbesti cu acest nativ.

SCORPION

Foarte buni in manipulare, folosesc cuvintele cu o deosebita iscusinta. Scorpionii pot trezi cu ajutorul cuvintelor toate acele stari emotionale pe care doresc sa le simta interlocutorul lor: mila, dragoste, pasiune, frica, empatie, etc. Un Scorpion impresioneaza atunci cand vorbeste si este persuasiv. O comunicare buna cu un nativ Scorpion se poate realiza daca nu ii comentezi gusturile si principiile.

SAGETATOR

Nativii Sagetatori sunt filozofi innascuti, au replici pline de intelepciune si de umor, iar pentru prieteni si familiei ei sunt o resursa nemarginita de sfaturi bune. Isi sustin cu vehementa ideile intr-o discutie. Nativilor Sagetator nu le plac oamenii tacuti. Ei au nevoie de conversatie, de persoane inteligente in cercul lor cu care pot dezbate subiectele fierbinti ale zilei.

CAPRICORN

Capricornii gandesc intr-un mod pragmatic si vorbesc in cuvinte simple. Nu pricep din subtilitati si nu le plac frazele complicate. Ca sa te intelegi cu un nativ Capricorn trebuie sa spui lucrurile pe nume. Ei apreciaza aceasta abordare directa si sincera. Deoarece sunt axati pe partea practica, nu te pierde in teorii cand le explici ceva!

VARSATOR

Nativii Varsator au o capacitate deosebit de buna de a intui psihologia umana. Dintr-o simpla discutie ei ajung sa observe foarte multe lucruri, mult mai profunde despre interlocutorul lor. Acest talent nativ il pot folosi in profesii legate de oameni. Varsatorii sunt inteligenti si ironici, incearca sa nu te superi pe glumele lor. Sunt insa dispusi mereu sa te asculte cand ai o problema.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc