Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Leu: Vocea Universului ce te îndeamnă să faci cele mai bune alegeri pentru tine

Nativii Leu primesc energia astrală a Soarelui care îi guvernează, așadar sunt zodie de foc care se bucură de toate calitățile acestuia: lumină, energie regenerativă, căldură, putere, dorința de extindere, determinare, stridență. Universul aduce o influență puternică asupra acestei zodii, care le poate determina comportamentul și le aduce principalele tendințe și impulsuri în viață. Vă invităm să descoperiți Legile Astrale, sfaturile Universului pentru zodia Leu.

Aceste legi ghidează fiecare acțiune și decizie a lui Leu, fie că sunt conștienți de aceasta sau nu. Înțelegând aceste legi, Leul își poate valorifica adevărata putere și potențialul.

Legile Astrale ale zodiei Leu: ai grijă cum conduci

Nativii Leu sunt lideri înnăscuți, conducători desăvârșiți, căci reușesc să fie agili, să aibă curajul necesar și abilitatea de a găsi soluții și a lua decizii acolo unde alții întârzie să o facă.

Nu le va veni greu să ajungă în vârf, să decidă pentru ceilalți, să aibă puterea liderului.

Vocea Unoversului le șoptește Leilor să aibă grijă la felul în care îi conduc pe ceilalți, căci, cu cât ești mai sus, cu atât tentațiile sunt mai mari. Pot astfel să cadă în plasa minciunii, a înșelarii, a acelor decizii negative și nedrepte.

Citește și:

Menirea lor este să conducă în dreptate, cu înțelepciune și toleranță, cu dăruință și grijă față de ceilalți.

Legile Astrale ale zodiei Leu: norocul este o putere, dar responsabilitatea este la tine

Cunoașteți acea expresie: „Ai grijă ce îți doreșți, căci s-ar putea îndeplini!”? Ei bine, se potrivește perfect nativilor din zodia Leu.

Astrele îi înzestrează cu un noroc fabulos, astfel că totul în viață le vine ușor. Trebuie doar să își dorească cu adevărat, căci legea Atracției se activează și Universul le oferă.

Trebuie însă să aibă grijă ce își doresc, dacă acele dorințe nu rămân doar materiale. În esența ființei lor, nativii Leu au nevoie să își hrănească spiritul și mintea, așadar trebuie să își găsească scopurile spirituale în viață și să le urmeze.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Leu: dăruiește din ce primești

Nativii Leu au cu adevărat multe de oferit celorlalți, de la bunuri materiale, la valori intelectuale și spirituale.

Sfatul Universului este ca nativii Leu să pună în practică acele acțiuni prin care îi pot ajuta pe ceilalți, căci lucrurile se mișcă bine în jurul lor, prind contur și devin realitate.

Există atât de mult bine în lume, încât toată lumea poate să îl împartă și să îl dăruiască. Nativii Leu pot activa Legea Abundenței din Univers, însă doar prin dăruință și altruism vor reuși.

legile astrale ale zodiei leu Foto: AnastasiaOsipova/ shutterstock.com

Legile Astrale ale zodiei Leu: alege adevărul

Poate mai des decât alți nativi, Leii sunt puși adesea între a alege adevărul sau calea mai ușoară, care poate fi minciuna, comoditatea, dorința de a nu răni și așa mai departe.

Citește și:

Oricât de greu le va fi și oricâte consecințe vor urma, astrele îi sfătuiesc pe nativii Leu să aleagă calea cea dreapta, adevărul.

Cu toate acestea, un adevăr ar trebui rostit așa cum este, însă cu blândețe și compasiune.

Legile Astrale ale zodiei Leu: ai energie să îți împlinești toate visurile

Guvernați de Soare, nativii Leu sunt persoane energice, vibrante, pline de idei, creative și dinamice.

Chiar dacă au un ritm propriu, acești nativi găsesc mereu câte ceva de făcut. Îi găsim mereu în mijlocul acțiunii, iubesc adrenalina și controlul totodată și tot timpul vor avea câte un plan de pus în practică.

Îndemnul Universului este să nu lenevească, să nu lase timpul să treacă degeaba pe lângă ei, căci astrele le oferă energia de care au nevoie pentru a-și îndeplini toate virusile, toate dorințele. Să rămână încrezători în forțele lor și în viitor, căci multe lucruri minunate îi așteaptă.

Citește și:

Cu toate acestea, nu neglijați Legea Echilibrului: lucrurile trebuie să existe în echilibru pentru ca Universul să funcționeze corect. Această include propriile niveluri personale de energie – asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă odihni și a vă reîncărca bateriile. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc